söndag 22 januari 2017

Frälsaren 75,
Jesus krossar det svaga med Islam




Det är med Islam som Jesus skall krossa allt som är svagt, det som i egen kraft skall försöka skapa frälsning och motarbeta Jesu seger.

Ps 2:9.  Du slår sönder dem med järn stav, som formade saker krossar du dem.

Vi har pratat om det här förut men Järnstaven är en profetia på Islam. Att det är så ser man för det finns nämnt i Brevet till Tyatira i Upp 2. Där står att Gud skall ge dem Järnstaven.

Upp 2:27. Och han skall valla [bestämma över, vara herde för] dem, med en stav av järn, för de saker som är gjorda av lera krossas, som också jag har mottagit från min far.

Det är alltså det vi ser idag. Terrorn och hoten. Hur Islam går fram som Jesu järnstav med vilken han slår folken. 


Här är vi alltså och Gud gjorde som han hade sagt. Han tog fram Islam och brukade det som järnstav precis som han har skrivit i sitt brev till Tyatira. Vi ser det i verksamhet idag.

Och det är intressant att tänka sig att om vi går tillbaka 27 år i tiden till när Sovjetunionen föll. Då var det ingen som kunde tänka sig att Islam skulle bli ett hot mot världen. Att det skulle skapa sådana problem som vi ser idag. Nej då gladde man sig att hotet från kommunismen som legat över hela världen var krossat.

Men Gud var alltså inte färdig. Han hade ett ännu starkare vapen och det var Islam. Med det skulle han krossa alla dessa som tror att de i egen kraft kan rädda världen. Att Vänstern är lösningen. Etc. Nej idag ser vi att det finns bara en lösning och det är Jesus. Det är i honom som världen ska frälsas.

Men kommer då Islam att bli segrare och Muhammed med hans Gud Allah att vinna. Nej de kommer Jesus att krossa på slutet och det ser vi i Upp 19:20.

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.

Här ser vi slutet och denna Järnstav som vi nu ser i verksamhet över hela världen som slår och hotar, den kommer alltså att ta slut. Den Falske Profeten, Islam, kommer att hamna i Eldhavet, den plats där Hitler och hans Nazism idag ligger. Och sedan kommer Jesus att regera tillsamman med de sina det ser vi i Upp 20:4

Gud håller ord och Guds seger är total och kommer då får vi alla glädja oss. Ja jubel. Vi ser när vi läser profetian att vi är här på slutet och det som skulle hända händer.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar