onsdag 12 april 2017

Ändetiden 43,
Jesus har sina församlingar med sig


När vi läser om hur Noa ska gå ut ser vi att Noa ska gå ut tillsammans med alla i Arken.

Jesus skall alltså komma tillbaka med hela sin församling, alla 7 församlingarna.

1 mos 8:16 Gå ut [För ut, Frambringa] från arken [lådan] du och din hustru [kvinna] och dina söner och dina söners hustrur [kvinnor] med dig.

Totalt är det 8 personer i Arken. Det är Noa och 7 släktingar. Det här är en symbol på Jesus och hans 7 församlingar. Dem som vi kan läsa om i Upp 2 och 3.


Här ser vi att när Noa går ut så går de andra ut också. Alla de 7 församlingarna är med Jesus ut till Israels land. Och Ja hela jorden kommer förmodligen att bli Jesu land. Där de 7 församlingarna tillsammans med det Judiska folket ska sprida Jesu Evangelium över Jorden.

Nu är inte Jesus länger innestängd i den Kristna kyrkan, nej hela Jorden är full av hans härlighet. Tron på Jesus är total.

Jesus kommer att segra över hela Jorden.

Och om nu de tider vi räknade på håller så talar vi alltså om 7 år fram i tiden, 2023. Det är alltså nu snart som allt detta ska ske. Även om allt inte sker på en gång och kanske inte ens samma år, så kommer det runt den tiden.

Det här är kanske som det var med Anden som föll i hela kyrkan med början 1968, alltså året efter Israel fick hela sitt land 1967. Och när Anden föll så att Pingströrelsen bildades 1906 så skedde det i anslutning till att Engelsmännen erövrade Israels land och öppnade det för Judarna 1917. Det behöver alltså inte vara på exakt samma år sakerna händer.

Gud vet. Man ska alltid vara försiktigt med tider och händelser i framtiden.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar