söndag 23 april 2017

Ändetiden 54,
Det Tomma och Giftiga samhället


När vi läser om Babels torn i den alternativa översättningen ser vi att där talas om ett Samhälle som är Andligt tomt. Ja det har stannat av i sin utveckling och förbannelsens gift sprider sig. Och den når ända upp till Gud.

Återigen känner vi igen vårt eget samhälle. Detta samhälle som Socialisterna och Ateisterna tagit över och som blivit ett samhälle med Förbannelsens gift, och en Massmedia som är som ett Torn där ingen får säga och tycka något annat än det officiella.

1 Mos 11:4 | <Alt:> Och de sade: Det tomma som hon lät sätta upp åt oss, en stad, har upphört, och från förbannelsen når dess gift in i himlen. Låt oss göra namnet [statusen] permanent, så att vi inte slås i bitar ut över ytan på den fasta grunden.


Vi kan läsa här i Bibeln om Babels torn att efter ett tag ser man att allt är tomt, fast men kallar det stad och så är det tomt, det har upphört att vara något. Ja det har t o m blivit som gift som en förbannelse. Ett gift som följer med när man ska blir som Gud. Istället för att bli som Gud så når giftet ände upp till Gud och han ser hur hemskt människorna gjort allt.

Men likafullt, fast det man trott på och arbetat för blivit som gift, så vill man ge det evighet. Man vill att detta tillstånd som man fyllt samhället med ska bli permanent. Alla ska uppfyllas av det och man är för stolt för att erkänna att det ju inte fungerar.

Tänk så här är det hos oss idag. I vårt Socialistiska Ateistiska samhälle.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar