fredag 14 april 2017

När Jesus tar över i Islam
170414



Det finns profetior inom Islam som hävdar att det är så det kommer att gå. Jesus kommer att komma igen och ta över i Islam. Han kommer att blir herre i Islam.

Det finns också de som ser Jesu samtal med den Samariska kvinnan som en profetia och där tog hon också emot Jesus som sin frälsare liksom hela hennes by.

Är det här Islams framtid. Eller är den en luring. Ytterligare ett sätt att få Islam att se rumsrent ut. Att lyfta fram hoppet om en vettig värld också med Islam. Vi får se, Gud vet och det är han som styr.


Hur som helst så måste Islam göra sig kvitt våldet, hotet, hemskheterna som Muhammed kom med och införde. Det som vi ser Isis tillämpa. Vi kan inte i vår moderna tid ha en religion som tar livet av folk bara för att man inte anser att någon som levde för 1400 år sedan var perfekt.

Och är det Jesus man vill ha. Är det hans sätt att vara som man vill ha. Hans Sanning, Frid och Fred. Då är det ju bättre att bli Kristen. För där finns ju Jesus redan. En Jesus som har frälsning, som har förlåtelse.

Att gå och vänta på att Jesus ska ta över Islam verkar som ett bakvänt tänkande.

Jesus kom och bli vår herre. Kom med din sanning till Alla människor och ge oss din frid över hela Jorden.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar