fredag 4 september 2015

Fundering 150904

Är massinvandringen Guds straff.

Hela Sverige står snart upp och välkomnar alla invandrare in här. För det ät så synd om dem. De har det så eländigt.

I Massmedia finns snart inte en enda kritisk röst som undrar om det inte är för mycket invandring. Ingen vågar säga det snart. Och varje kväll är snart halva Nyhetssändningen fylld av hur eländigt invandrarna har det och hur vi måste ställa om vårt samhälle så att vi bättre kan ta emot dem.

Det senaste är en bild med en man som bär en 3årig pojke som har dött i vågorna. Rubriken var, Tänk om det var ditt barn.

Så här kör man på. Det gäller att få hela Svenska folket på knä så att alla invandrare kan komma in (eller är det alla Muslimer som skall komma in).

Man undrar vad det är för krafter som är igång bakom det här.

Och var skall det sluta. Skall det sluta med att vi inte har något Sverige längre utan Sverige är i stället en Muslimsk stat. En stat som är som Syrien.

Vi minns alla hur Israel hade ett krig med Hamas i Gaza 2014. Efter att ha blivit beskjutna med raketer dag efter dag, så hade Israel fått nog. Och nu slog man tillbaka, som varje nation har rätt att göra när grannarna skjuter raketer in över landet.

Under invasionen så upptäckte man att Hamas hade byggt tunnlar in i Israel för att kunna slå rakt in i landet, massivt. Men Israel lyckades nu förstöra dem. Och man slog ut raketramper och vapenlager. Samtidigt som Hamas sköt raketer in över Israel mot befolkningen mer än någonsin.

Vad gjorde Massmedia i Västvärlden. Jo de rapporterade hur hemska Israel var. Hur de bombade i Gaza. Och varje dag var det bilder på hur det hade förstörts och drabbat människor.

Och orsaken bleknade i massmedia, Hamas försök att förinta Israel och Hamas dagliga Raket beskjutningar och nu dessa Tunnlar. Allt var Israels fel. Och Hamas Propaganda kördes rakt ut. Även när det var Hamas Egna raketer som gått snett fick Israel skulden.

Det hela slutade med att Israel var djupt förödmjukat. De som bara hade försvarat sig mot dessa Raketangrepp, stod nu som de hemska angriparna.

Är det vi ser nu Resultatet. Nu kommer straffet. Nu får vi samma mynt tillbaka. Nu är det vi som är hemska. Det är vårt fel att barn dör i medelhavet. Etc. Vi måste ändra oss och låta alla komma in. Även om det innebär vårt lands undergång som Sverige, ett Kristet land.

Är det här onda andar som släppts loss som ett straff för den förljugna propagandan vi haft till förmån för Araberna och mot Israel.

Tyvärr ser vi det här också i Kyrkorna också de ställer upp och skall överbjuda varandra i invandrarpositivitet. Men vad är det som håller på att hända.

Tar någon upp den frågan. Eller vi bara låter oss förföras.

Här fodras verkligen en bön om klarsyn. En bön om att vi skall se det hela med Guds ögon. En bön om att vi skall reagera rätt och inte låta onda krafter ta över och föra vårt land, ja hela Västeuropa dit vi inte vill ha det.

Här fodras också en bön om att våra styrande skall ställa upp för Guds plan med Israel. Inte gå på den här Islams försök att utplåna Israel och deras försök att lik Hitler utplåna både Israel som nation och alla Judar.

Må Gud förlåta oss och hjälpa oss i detta hemska läge som vi hamnat i.


Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar