torsdag 10 september 2015

minJesus finns 31

Vredesskålarna visar att Gud finns

Gud finns hans profetior går i uppfyllelse.

I upp 15 kan vi läsa om hur Gud ger sina änglar Vredesskålarna.

Upp 15:7. Och ett av de 4 väsendena ger de 7 änglarna [budbärarna] 7 gyllene skålar, som är fulla med den levande Gudens vrede, hans som lever i evigheters evigheter.
Upp 15:8. Och Templet fylls helt med rök från Guds härlighet och från hans kraft [makt], och ingen kan komma in i Templet medan de 7 änglarnas [budbärarnas] 7 plågor [förbannelser, skador] fullföljs.

Här ser vi den tid vi lever i idag. Guds tempel är så fyllt av Guds härlighets rök så ingen kommer in där. Ja de är kanske så också att de som är inne i templet, inne i våra församlingar, de grips av förvillelse för de ser inte längre i denna rök.

Här känner vi åter igen oss. Folk blir inte frälsta idag på samma sätt som förr. Man kommer inte in i templet längre. Och i församlingarna råder förvirring. Man viger homofiler. Man gör över till katolska kyrkan. Etc. Kyrkan har tappat sin klarsyn.

Åter ser vi att Guds profetia har gått i uppfyllelse. Och det som gångna generationer inte riktigt förstod, det uppfylls bokstavligt idag.

Och därmed har Gud åter visat att han finns. Det han har sagt det händer.

Och vi ser den första vredesskålen (Upp 16:2). Det är den förförelse som Vilddjuret sänder på TV och på Internet (Vilddjurets bild och märke). Och man blir sjuk av det. På samma sätt som vi ser att folk blir skadade av allt TV tittande och allt surfande på dåliga sidor på Internet. Och det här det skall speciellt drabba jorden, marken, det som är Guds församling.

Och det ser vi idag. Folk i våra församlingar sitter och ser på TV hemma och ser dåliga filmer och liknande program och släpper in den andan i sin själ. Och de surfar många gånger på dåliga sidor på internet och det här gör att Guds församling och dess folk mår dåligt idag.

Åter går alltså profetian i uppfyllelse.

Och går vi vidare med de andra skålarna är det likadant.

Den andra skålen t ex visar att hela världen. Havet, hedningarnas värld, skall vara helt död. Och så är det idag andligt. Den anda vi har i västvärlden är en Jesus-tom anda.

Massmedierna skall vara fyllda med blod och död. Det kan vi läsa om i den tredje skålen, där det står att vattenkällorna skall förvandlas till blod.

Guds sanning skall bränna människorna som aldrig tidigare, det ser vi i den fjärde skålen, men människorna vill inte ha den idag. Idag skall det vara personlig integritet. Öppenhet är inte längre inne.

Och i den femte skålen ser vi att det skall vara censur på många ställe och mörker skall sänka sig ner. Man skall inte längre se klart för informationen är censurerad. Och man vågar inte tala, man biter sig i tungan. Det är farligt att säga det man tänker. Det är precis som i vårt samhälle idag.

Vi ser när vi går igenom vredesskålarna att det är vår tid och vi ser vilken träffsäkerhet Gud hade i hur det skulle bli. Åter har han visat att han är den som finns och den som vet.

Mera om det här finns att läsa på:


och på:



Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar