söndag 27 september 2015

minJesus kommer 10

Vilddjurets Anda tränger in i våra kristna länder och i församlingen

Om vi tittar på den första Vredesskålen ser vi att Vilddjurets anda idag tränger in i församlingen.

Upp 16:2 Och den 1:a går bort och tömmer ut sin skål på jorden [marken, landet] och det uppträder onda [skadliga, sjuka, gudlösa] och katastrofala [skadliga, syndiga, oanständiga] varhärdar [kräftsvulster, sår, bölder] på de människor som har Vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och de som dyrkar [älskar, tillber, böjer sig för] hans bild.

Vilddjurets bild och märke kan vi läsa om i Upp 13:14 – 18. Vilddjurets bild det är vår TV, en bild som har rörelse och ljud. Och Vilddjurets märke det är www och de koder man skall ha. 666 i Upp 13:18 det kan skrivas som 3 6 or och en 6:a skrivs på Hebreiska med bokstaven vav som motsvarar vårt v eller w. Alltså, tre 6:or blir www, vårt internet.

Det är alltså det som skall ge dessa varhärdar, kräftsvulster, bölder eller vad man nu vill kalla det för. Och det vi pratar om det är naturligtvis andliga varhärdar. Folk skall må dåligt och bli andligt sjuka.

Och den sjuka man får i sin själ det är pgr alla dessa dåliga program. Dåliga filmer och annat med allt detta förföriska budskap. Och Internet innehåller på liknande sätt alla dess www sidor som många är fulla av skräp.

Vi ser att det drabbar jorden, land. Det står för Guds församling. De som tillhört den de som kommer att drabbas.

Och så här har det blivit. Vi kan idag se hur hela västvärlden har suttit och titta på denna TV och blivit totalt förvriden. Jesus har helt försvunnit för han finns inte i dessa program. Och det har man tagit till sig. Och nu har också Internet kommit och där finns t o m Dödaspel som våra barn sitter och spelar och riktigt får in ondskan i sina själar.

Hela Sverige som en gång var ett kristet land är idag andligt dött. Ja även Kristi kyrka och församlingar har förlorat sin kraft för alla ha suttit där och låtit den här andan ta över.

Men är då allt som är på TV och Internt ont. Nej de kunde vi läsa om i Upp 15:2 där vi läste om Glashavet. Men det är bara de som har segrat över Vilddjuret på TV och Internet som ser det. De som inte har låtit Vilddjurets lockelser ta över, utan genomskådat det hela och som ”håller Guds befallningar och Jesus tron” som det står i Upp 14:12. För dem är TV och internet en välsignelse, för hela världen har blivit genomskinlig, som ett Glas hav.

Tänk här ser vi precis var vi är idag. Men inte många av våra förkunnare för ut det här. Det är synd för det behövs klarspråk idag. Idag är det tid att vi ser var vi är och agerar som Gud vill.

Jesus kommer snart


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar