fredag 25 september 2015

minJesus kommer 8

Sjung Moses och Lammets sång.

Här är ett bibelord som vi får ta till oss nu när vi ser att vi är där. Det är ordet om Glashavet och de som står och blickar ut över det.

Upp 15:2. Och jag ser såsom ett hav av glas blandat med eld och de som segrar från vilddjuret och från hans bild och från hans märke [prägling, kännetecken], från hans namns siffra. De hade ställt sig vid [på, mot] glas havet och håller Guds harpor.

Vi kan se att det är de som segrat över Vilddjuret bild och märke. Det är vår TV och dess förföriska och nedbrytande filmer och liknande program. Och Märket det är www som vi hade i kapitel 13 där 666 är just www. Det gäller att ha kommit fri från de nedbrytande skiten som finns både på TV och Internet.

Då Ser man att där är mycket information, och man kan se hela världen och vad som händer där, just som det händer.

Det här ordet är alltså uppfyllts. Och då skall vi alltså sjunga Moses och Lammets sång.

Upp 15:3. Och de sjunger Guds tjänare Moses sång och Lammets sång, de sjunger [förklarar]: Väldiga och fantastiska [underbara, förunderliga] är dina gärningar, Jesus [Herre] Gud den allsmäktige. Rättfärdiga och sanna dina vägar, du de heligas [folkens (annan grundtext)] kung.
Upp 15:4. Vem lyder [fruktar] verkligen inte dig Jesus [Herre], och lovprisar dit namn, för endast du är helig, för alla folken skall komma, och skall tillbe [böja sig] inför dig, för dina rättfärdiga beslut [domar, påbud] klargörs.

Här i Moses och Lammets sång ser vi vad som skall hända. Jesus är fantastisk, det är han som gjort det, alla skall göra som Jesus vill och han är den fantastiske som alla skall böja sig för.

Det är hans beslut som gäller.

Och vi står alltså där idag vid Glashavet och då vet vi att vi skall sjunga denna sång för snart är det Jesus som är Herre och som styr världen.


Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar