måndag 21 september 2015

Fundering 150921 Klarsynthet

Israel avslöjade Tunnlarna som Hamas hade grävt in till Israel för att kunna gå in där med sina krigare. Klarar vi av att avslöja Krigarna som nu kommer med dessa flyktingar.

Hittills verkar västvärlden totalt blind. Vi ser inte ens att det kan vara något skumt med det hela, att vi är totalt lurade. Och som vanligt är Censuren i de Svenska medierna total. Det är bara ena sidan som kommer ut. Det man kan höra är siffror som igår när vi fick veta att 6000 nu kommit in på en vecka. Och av det få man dra egna slutsatser som t ex att det är 300 000 på års basis, En helt enorm siffra, och vi hörde igår hur man inte vet var man skall få husrum åt dem längre.

Och då är det intressant att notera att där nere i flyktinglägren där sitter de verkliga nödlidande. De som inte ens har råd att betala för en resa till Europa. De som kommer hit det är de som har råd att betala. Ser vi det här eller vi är blinda där också.

Återigen är det en ond Ande som är över Sverige och Europa. En Ande som inte vill oss väl. En förförelsens ande, som t o m lyckas förföra Kristi Kyrka. Vi ska ju bara hjälpa.

Det sägs att när Jerusalem intogs av Romarna år 70 då fanns det de Kristna som förstod läget och följde Jesu maning att fly till bergen. Och de överlevde.

Det fanns också de kristna som inte förstod läget utan stannade kvar och de dödades tillsammans med de andra i staden.

Låt oss inte vara som de som inte såg utan som de som ser och är klarsynta i dessa dagar. Vi behöver en extra portion av Ande och klarsynthet idag.

Låt Elden på Bönealtaret aldrig slockna i dessa dagar. Det är bara Jesus som kan hjälpa oss.

Jesus, hjälp oss!! hjälp oss!! hjälp oss!!

Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar