måndag 28 september 2015

minJesus kommer 11

Väst världen är död

Hela tillvaron här i västvärlden blir som andligt död. Där finns ingen Jesus mera och det kan vi läsa i nästa vers:

Upp 16:3 Och den 2:a ängeln [budbäraren] tömmer ut sin skål i havet, och det blir blod, såsom från ett lik, och varje levande själ [ande, liv] i havet dör.

Här ser vi hur hela havet, vilket är icke Judarna, alltså vi. Vi västerlänningar, vi får en död tillvaro, en tillvaro utan Jesu liv. Och det är det vi har idag.

Hela vår tillvaro är fylld av ett dött blod, något dött som skall vara vår själ i samhället, Jesu liv finns inte längre i Västvärlden. Man har slängt ut Jesus, det skall vara Jesusfritt.

Ateismen och Socialismen har tagit över, och det är just döda ideologier, de är dött blod.

Man säger: Vi skall ha de mänskliga rättigheterna, och vi skall ha de humanistiska värderingarna. Men inte Jesus. Och det går inte. Det är därför dagens samhälle totalt går snett. Det är just för vi övergett Jesus. Övergett livet i honom.

Vi har en Anda idag att vi skall vara bättre än Jesus. Vi har t ex inte bara Jesu förlåtelse för Homofilerna. Nej de skall lyftas fram framför alla andra. De skall gå runt och ropa ut sitt budskap och alla andra skall tiga.

Vi inte bara hjälper flyktingarna så att de överlever och kan komma igen till sitt land, Nej man skall ta in dem här i vårt land så att de tar över, att deras religion blir den som dominerar hos oss.

Vi skall inte bara ha en kristen skola där vi respekterar att folk har andra åsikter, och pratar om det. Nej vi skall ha en ateistisk skola. En skola som lär barnen att det inte finns någon Gud.

Så här kan vi hålla på och se denna döda ande som leder till elände. Som försöker göra sig större än Gud själv, men är en ideologi som är helt död.

Så är det idag, en helt död tillvaro, Och själva samhällets liv och blod är dött.

Snart kommer Jesus och här ser vi hur ännu en Vredesskål är verksam ibland oss.


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar