tisdag 29 september 2015

minJesus kommer 12

Medierna för ut död

Nästa vredesskål, den 3:e handlar om våra massmedier. De är fulla av blod. Av död, Elände, Olyckor. Det är fokus.

Upp 16:4 Och den 3:e ängeln [budbäraren] tömmer ut sin skål i floderna och i vattnens källor och det blir blod [blodsutgjutelse].
Upp 16:5 Och jag hör sedan vattnens ängel [budbärare] som säger: Bara Jesus [Herren, Jashve] är rättfärdig [infriande, rättvis], för han är och han var och han är helig [barmhärtig], för det är du som dömer [prövar].
Upp 16:6 Och heligas och profeters blod tömmer [häller] de ut, och du ger demblod att dricka, för de är värda det.
Upp 16:7 Och vidare hör jag offeraltaret säga: Ja, Jesus [Herre, Jashve], Gud den allsmäktige, sanna och rättfärdiga är dina domar.

Floderna och Vattenkällorna står för våra massmedia. Det är de som flödar ut i vårt samhälle, kunskapsflödet, nyhetsflödet och kulturflödet. Och vi ser här att det skall bli till blod, eller blodsutgjutelse som man också kan översättas det.

Vi hör här en ängel som har överhöghet över vattnen, medierna och dessa strömmar i vårt samhälle, och han säger att bara Jesus är rättfärdig. Och varför säger han det, jo för att man inte vill veta av Jesus och då blir det inte sanning längre. Och utan Jesus klarar man inte av att prova nyhetsvärdet i det man sänder på ett rätt sätt.

Man klarar inte av att göra kultur, film, teater, musik utan att blanda in det mörka, blod, blodsutgjutelse och död.

Orsaken är att man dödat de som varit heliga alltså de som framfört Guds budskap. Och vi vet hur man dödat 6 milj. av Guds egendomsfolk, Judarna som blev dödade av Hitler under andra Världskriget. Och vi ser också många kristna idag som får lida och t o m dödas i vissa länderna. Här i vårt land dödas man inte fysiskt men massmedialt. Den kristna tron är inte intressant i massmedia, och många massmedia skall idag vara Jesusfria, liksom skolor och det offentliga rummet överlag idag i Sverige.

Och är därför vi ser straffet, Gud ger oss blod, blodsutgjutelse, skräck, elände och död och det får Massmedia och kultur etc. syssla med. Och det stämmer för det är det som man idag ägnar mest tid åt.

Åter ser vi att det som står i Bibeln det har blivit så i verkligheten.

Jesus kommer snart


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar