måndag 14 september 2015

Fundering 150912

Har vi Censur i landet

Det här är en kommentar som jag skrev på Apg29 i anslutning till Lars Göran Rönnbergs artikel om familjen Rysberg. Där Jesu död på korset skändades i ett barnprogram


Censur

Det är hit vi har kommit. Ett land där Jesus skändas. Där hans försoningsdöd hånas. Och det i våra offentliga medier. Och man gör det inför barn för att de skall lära sig att Jesus är inget att bry sig om.

Men vågar någon skända Muhammed. Vågar någon säga något ofördelaktigt om Islam. Eller har vi redan Censur här i landet. Har Allah infört den hos oss. Ingen ritar längre karikatyrer av Muhammed. Salman Rushdie och Vilks har tvingats gå under Jorden för Islam tål inte ljuset, tål inte att granskas.

Och nu ser vi horder av Muslimer som väller in över våra gränser. Och vad det kan leda till är det totalt tyst om. Vi skall bara öppna våra hjärtan och välkomna alla. Är vi utsatt för en Fördold Invasion. Kommer Sverige att klara det här och förbli Sverige eller Är Det Kört nu. Det är frågor som inte tas upp över huvud taget i våra medier.

Är det redan Censur.

Ja vi ser t o m hur våra kristna ledare ställer upp och säger samma sak som våra massmedier idag. Är de också för Censur, eller är alla Vilseförda.

Är domen för vårt land redan på gång, har mörkret redan sänkt sig så djupt att inget hopp finns.

Må Gud rädda oss. Låt oss inte ge upp vår Bön ja vårt Rop till Jesus. Han är vår enda hopp idag.

Jesus kommer snart!!
. .

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar