tisdag 22 september 2015

Fundering 150922 Lugnet före stormen

Är det vi ser idag, Lugnet före stormen. Inga Terrorister springer runt på våra gator. Ingen halshuggs för sin tro i vårt land. Inga Judar förföljs. Inga moskéer kör böneutrop 5 ggr om dagen, så att man hela tiden påminns om denna hemska religion. Allt verkar som vanligt. Vi invaggas i en falsk uppfattning att inget är på gång.

Men likafullt fortsätter muslimerna välla in över våra gränser. Likafullt gömmer sig IS krigarna bland kvinnor och barn som vi släpper in. Likafullt vet de exakt var de ska. De har sin plats i organisationen klar, de har sina mobiltelefoner med sig så att de kan kommunicera.

De väntar bara på det rätta tillfället. Det tillfälle när de skall slå till.

Är det så här. Ja det får vi veta först när det händer.

Har Säpo koll på läget. Vet de vad alla de 6000 som kom förra veckan är för några. Eller är de så många nu att Säpo inte längre klarar av det.

Ser regeringen och vänsterjournalisterna, som behärskar det här landet, den här bilden. Eller man tror verkligen på det man säger att det bara är nödlidande och att vi måste hjälpa, det är allt. Den dagen man ser terroristerna som väller in. Får klart för sig vilket hot de är. Klarar man då av att säga det. Eller man är så stolt att man fortsätter att hävda att allt är OK.

Det är många frågor man kan ställa sig. Men är vi klarsynta i Kristi kyrka. Är vi klarsynta i Guds församling, handlar vi när vi kan. Sprider vi klarsyn eller vi är också förvirrade och pratar bara om att hjälpa. Och väntar vi också tills det är för sent.

Gode Gud hjälp oss.


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar