tisdag 8 september 2015

minJesus finns 29

Gud finns, se TV satelliterna

Gud finns och han bevisar sin existens genom att hans profetia går i uppfyllelse.

Vi kan läsa om TV satelliterna i Upp 14:6 – 11.

Upp 14:6. Och jag ser en annan budbärare [ängel] som flyger högst på himlen [i mitthimlen] och som har ett evigt evangelium [gott budskap] att förkunna [predika] för dem som bor på jorden och varje folk och folkslag och språk och nation.
Upp 14:7. Han säger med väldig röst: Lyd [frukta, vörda] Gud och ge honom ära, för tiden [timmen] för hans dom kommer, och tillbe [älska, ödmjuka er för] honom som gör himmelen och jorden och hav och vattens källsprång.
Upp 14:8. Och en annan budbärare [ängel] följer efter, som sade: Faller, Faller gör den stora staden Babylon, för av hennes otukts [avgudadyrkans, otroskaps] vredes vin har alla folk getts att dricka.
Upp 14:9. Och en 3:e budbärare [ängel] följer, som säger med väldig röst: Om någon dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjuret och hans bild och tar emot märke [prägling, tecken] på sin panna eller på sin hand.
Upp 14:10. Så skall han dricka av Guds vredes [raseris] vin i outspädd blandning, i hans vredes bägare, och han skall torteras i eld och svavel inför de heliga änglarna [sändebuden] och inför lammet.
Upp 14:11. Och röken från deras tortyr stiger upp i evigheters evigheter och håller ingen paus, dag och natt, för dem som dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjuret och dess bild och den som mottagit hans namns märke [prägling, kännetecken].

Här har vi ett avsnitt som åter igen har gått i en fantastisk uppfyllelse i vår tid.

Idag har vi Satellit TV som täcker hela världen. Här ser vi hur profetian talar om det som Budbärare som flyger högst på himlen. Och de är av olika slag.

Det första slaget är de som sprider Evangelium. Där har vi Kanal 10 och Visjon Norge m fl. Och det är intressant för TV är alltså inte bara Vilddjurets TV som vi läste om i Kapitel 13. Där finns också Guds kanaler som sprider hans Evangelium.

Vi har den andra typen. Den som säger: Faller Faller gör den stora staden Babylon. Den stora staden Babylon kan vi läsa om i Upp 17 och 18. Och det är de stora kyrkorna. Den Katolska kyrkan och dess avnämare. Och de har idag tappat sin makt. De har fallit. Och det här är alltså de vanliga TV kanalerna som vi har, som sprider det Ateistiska budskapet.

Den tredje typen är Vilddjurets Kanaler. Det är de som sänder ren smörja och som förför folk. Vi ser att de som ser på dem, de skall ha hemska plågor. Och här ser vi också att det gäller de som går in på Vilddjurets Interntett, www.

Och precis så här är det idag.

Hur kunde Gud veta det för 2000 år sedan.

Jo för att han verkligen finns och är en allvetande Gud.

Åter igen har Gud visat sig existera.

Den som vill läsa mera om det här kan gå in på:



Karl Håkan 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar