lördag 19 september 2015

Fundering 150919 Nu har vi fått igen med samma mynt.

Många minns säkert kriget som Israel förde förra sommaren. Då när Hamas dagligen sköt raketer rakt in över Israeliskt område. Till sist var man tvungen att reagera. Ingen normal nation skall acceptera att granen ligger och skjuter raketer in över gränsen.

Men vi minns hur det gick. När Israel gick in för att förstöra militära installationer så visade det sig att då låg i bostadshusens källare. Att vapenlagren låg i FNs skolor. Etc. Och fast man varnade innan man bombade så blev det en del offer. Hamas gjorde ju allt för att folk inte skulle lämna byggnaderna etc.

Hos oss drogs det igång en enorm propaganda apparat, där det varje dag pekades på hur många offer Israel nu hade förorsakat bland de civila i Gaza remsan. Hamas levererade dagligen hemska bilder. Också när man själv var skulden genom egna raketer som gått fel.

Och när sanningarna började komma fram. När man började se hur allt egentligen gått till, Hur Hamas lurat hela världspressen med sina bilder och hur Israel egentligen hade arbetat, för att på alla sätt skona Civila. Då var hela media intresset redan över.

Och vi kunde konstatera att Hamas på grund av Väst världens snedvridna rapportering hade vunnit kriget, och Israel stod där mera övergivet än någonsin.

Nu kommer samma sak över oss.

Nu uppfylls orden till Abraham: Den som välsignar dig skall jag välsigna och den som förbannar dig skall jag förbanna.

Nu är det vi som ställs inför de hemska bilderna, det är vi som de hemska. Det är vi som ser hur Muslimerna väller in i våra länder och vi kan inte ens prata om det längre. Inte diskutera vad det är som egentligen pågår. Inte prata om konsekvenserna.

Gud var med Israel så att de kunde avslöja och förstöra tunnlarna som Hamas några månader senare skulle använt för ett stor angrepp på Israel. Men kommer vi att kunna avslöja Islams infiltration hos oss och stoppa ett ev. angrepp. Innan det bryter ut. Eller är förbannelsen så stor att vi nu drabbas i stället.

Vi ser idag hur ”Det är synd om invandrarna” sidan totalt har vunnit i vårt samhälle. Ingen klarar av att var klarsynt längre. Och nu har det blivit nästan tyst på alla diskussion om eventuella konsekvenser. Vad blir det av våra länder. Vad skall vi nu göra egentligen. Etc.

Allt verkar nu totalt kört. Förbannelsen är total.

Må Gud förlåta oss och hjälpa oss.

Gode Gud ha förbarmande med våra länder. Jesus rädda oss.


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar