tisdag 15 september 2015

minJesus finns 36

Islams framfart idag visar Guds existens

Islam är den 4:e församlingen, Tyatira, i Uppenbarelseboken. Den går fram idag som det är förutsagt i bibeln och därmed ett bevis på Guds existens.

Att Islam är Tyatira det ser man på att där finns en profetissa, Jesabel, och när man läster om profet eller profetissa så är det många gånger ett tecken på Islam, profetens religion, man då ser.

Man ser det också på att Tyatira är inplacerade mellan Pergamon, den katolska kyrkan och Sardes, reformationskyrkorna, precis så som de olika sakerna kom i verkligheten.

Upp 2:20. Men jag har något mot dig, att du tillåter kvinnan Jesabel [Baals flöde, ö-bon, utsöndrat skräp, svettiga strömmar], hon som säger att hon är profetissa för att undervisa och för att lura mina tjänare att bedriva hor [avgudadyrkan], och att äta avgudaoffer.

Här ser vi versen där Jesabel påstår att hon är profetissa. Och vi ser att hon lurar till att bedriva avgudadyrkan, och äta avgudaoffer. Precis som Islam blandar in annat.

I nästa vers ser man att de som har med Jesabel att göra det skall ha väldiga plågor och hennes barn skall dö.

Muhammed är alltså en profet som man inte ska ha med att göra.

Om vi tittar vidare på slutet så ser vi att.

Upp 2:26. Och den som segrar och den som bevarar [vaktar, håller] mina gärningar ända till slutet, till honom skall jag ge makt över folken [hedningarna, nationerna, stammarna].
Upp 2:27. Och han skall valla [bestämma över, vara herde för] dem, med en stav av järn, för de saker som är gjorda av lera krossas, som också jag har mottagit från min far.
Upp 2:28. Och jag skall ge honom morgonstjärnan.

Här ser vi alltså att Islam skall komma i vår tid. Det är nu det är morgonstjärnans tid. Den stjärna som kommer strax innan solen går upp. Solens uppgång motsvara när Jesus kommer.

Och de skall valla folken med en stav av Järn. Det låter som det som händer idag. Och man ser att det är det som är gjort av lera, material från marken, det mänskliga, som kommer att falla sönder. Och det är det vi ser just nu. Vi ser hur det mänskliga tänkandet faller till föga för Islam och ser inte faran i det.

Vi ser alltså åter hur Gud är aktuell och det vi ser nu runt omkring oss det har han förutsett. Gud vet vad som kommer för han är Gud.

Den som vill läsa mera om det här kan gå in på:



Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar