söndag 20 september 2015

Fundering 150920 Vakna!

Nu gäller verkligen att vara vaken. Nu är vi verkligen i den sista tiden före Jesu kommande. Vi ser hur onda krafter på allt sätt försöker krossa Guds församling och hindra Jesu kommande.

Sverige verkar gå i spetsen här. Vi gör dumheterna före alla andra. Man undrar varför Sverige skall gå främste. Vad är det för krafter som ligger bakom det.

Vi ser nu när Islam väller in, och många skall just till Sverige. Hos oss är det totalt tyst i alla massmedier med frågor, vi skall bara böja oss och välkomna.

Varje dag så trummas bilderna in med kvinnor och barn som stoppas vid gränsen, som flyr för sina liv och vi vägrar låta dem leva, sägs det. Men vad är sanningen. Vad ser man bakom. Där ser man män i bästa år. Mera män, med fast blick och beslutsamhet.

Kvinnorna och barnen de är bara en sköld. De är de som skall öppna Europa, och Sverige så att Männen kan komma in. Så att Islam kan Erövra Europa.

Vågar vi se det. Vågar vi se att vi är bedragna. Eller vi sitter bara där och låter oss Förföras.

Låter dessa Onda Andra som djävulen sänder ut förför hela vårt land. Ja de går t o m in i Kyrkorna idag. T o m de säger bara en sak vi skall hjälpa. Ingen klarsyn finns.

Varför sänder vi inte alla till Saudiarabien. De har gott om pengar, de har stora landområden, Det är där Islam kommer ifrån, denna religion som totalt har kollapsat och som är orsaken till all ondska i området. Idag visar Islam sitt verkliga ansikte.

Varför är det så viktigt att de kommer hit. Kommer till Europa. Jo det är för att Europa skall erövras för Islam. Det är det som är Allahs tankar.

Därför måste vi vara klarsynta. Och vi måste se till att de som lider nöd de ska få hjälp där de är. Men de skall inte komma hit och erövra Europa och Sverige för Islam.


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar