tisdag 29 september 2015

Fundering 150929, Allt verkar dött

Det är ett konstigt land vi lever i. Allt verkar totalt dött i det här landet. Massmedierna är fyllda av denna självgodhetens gudlösa ande. Och kyrkor och församlingar verkar totalt vilseledda och döda.

Vad är det som har hänt i det här landet. Har uppryckandet redan varit. Nej det tror jag naturligtvis inte, men alla de gamla rejäla väckelsekristna fyllda med Ande och Liv, de är borta idag. Gud har tagit dem hem, Jag tänker på Levi Petrus, Emanuel Minos etc. Alla dessa Guds kämpar.

För mig känns det som Filadelfias tid är över, Nu är vi inne i Laodiceias tid. Församlingen är ljum och fylld av världen, och Gudstjänsterna känns som teaterföreställningar eller något liknande. Något där man spelar Gudstjänst, och kör ceremonielet, men det är ingen kraft. Man säger de rätta grejerna ofta, men det är ändå tomt och utan innehåll.

Vi ser hur Muslimerna väller in i landet och Allah tar för sig det som var kristendomens kärnområde, där väckelsekristendomen rådde.

Men här finns inget motstånd, massmedierna välkomnar de muslimska krigarna och gör allt för att de skall komma så många som möjligt. Och att världen är blind det kan man förstå, men att Kristna kyrkor och församlingar också är blinda och välkomnar alla krigarna in i landet det är konstigt.

Jag har skrivit ett antal mail till Kanal 10 och påpekat behovet av att vakna, men det verkar totalt omöjligt. Börje själv svarade mig att de förstod oron, men att de kända kallet som Gud gett oss att ta hand om främlingen, och fast jag förklarade att det inte av främlingar generellt som jag pratade om, utan den Muslimska massinvandringen med unga män och krigare, så blev svaret det samma, Vi måste hjälpa främlingen.

Det är inte klokt här sitter vi och ser på denna invasions och hela kristenheten välkomnar denna Musliminvasion och ställer upp och hjälper till att försörja dem. Det är ingen i Saudiarabien som på samma sätt tar emot oss när vi kommer som kristna, tvärsom.

Man har i många år sagt att det är en väckelse på gång i Muslimvärden. Men ändå så minskar stadigt antalet kristna och Muslimerna tar över. Deras hårda politik mot de kristna, att skära halsen av dem, att dödar dem, att fördriva dem etc, har fungerat, det blir färre och färre kristna.

Skall vi få det lika dant i det här landet. Är det, det alla kristna skapar med sin eftergivna politik.

Gud hjälpe oss att vara klarsynta.


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar