onsdag 1 juni 2016

Hur kommer invandrarna in, vad pågår egentligen?
160601

Även förra veckan fortsatte invandringen på samma nivå runt 25 000/år. Det kom 456 asylsökande v 21 och 27 av dem var barn och ungdomar, det som kallas för ensamkommande flyktingbarn.

Och hur kommer de in, gränserna skall ju vara stängda för alla som inte har giltiga papper, och vem ger dem papper eller fungerar inte kontrollen och vilka är det som kommer.

Och varför just 25 000 som vi sett nu i 10 veckor. Är det någon som styr det här.


Det märkliga var också att endast 12,7 % av de som kom var syrienflyktingar. De blir en allt mindre del och den här utvecklingen har vi sett en längre tid.

Varför får vi inte höra det. Det är inte längre människor som flyr från kriget i Syrien som kommer. Det är till allra största delen andra.

25 000/år är också en alldeles för hög siffra att fortsätta med. Vi klarar inte av att integrera på den nivån. Det blir getto och segregation. När jag var ung, innan det här med invandringen hade tagit fart, minns jag att jag hörde ett föredrag om invandring och där hade man gjort en undersökning hur mycket man kunde ta emot. Och det var runt 3000/år som vi klarade av utan att skapa problem för oss själva. Utan att det blev segregation och motsättningar etc. Man hade jämfört olika situationer där invandring förekommit internationellt och man kom då fram till att nivån låg här.

Det finns alltså klara frågor kring denna invandring som vi ser idag.

Varför fortsätter den på en nivå av 25 000/år, En nivå som vi inte klarar av enligt vetenskapliga undersökningar, och varför säger ingen det.

Varför talar ingen om att det inge längre är flyktingar från Syrien, bara är en bråkdel av de som kommer är från Syrien.

Varför fortsätter denna propaganda varje dag i Nyheterna om hur vi skall öppna våra hjärtan och bara ta emot invandrarna, det är så synd om dem.


Jesus hjälp oss!! Sverige går under. Vi vill ha kvar ditt Jesus-land. Ge klarsyn och avslöja vad som pågår. Jesus!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar