tisdag 14 juni 2016

I ett Socialist land ska alla ha lika eländigt
160614


Är det så ett Socialistsamhälle fungerar. Är det därför vi har så mycket elakhet i vårt samhälle idag. Finns det här inbyggt i Socialismen att dra ner andra människor.


Ja när avundsjukan tar överhanden, då är det ju nära till hands att göra det sämre för de som man tycker har det bra. Stifta lagar som tar ifrån dem glädjen. De ska minsann inte ha det bättre än vi.

Socialist samhället blir mer och mer ett Elakhets samhälle, där man förföljer andra med elaka lagar och elaka bestämmelser. Allt för att begränsa andras möjligheter. Men det sägs naturligtvis inte så för ett Socialist samhälle är också ett lögnens samhälle.

Vi ser våra 40 skyltar på gatorna, där det förr var 50. De är helt omotiverade på de flesta ställen. Men de är ju elaka och gör livet jobbigt för den som vill vara ärlig.

Vi har bristen på parkeringsplatser i dagens samhälle. De blir bara färre och färre och de som finns de skall kosta att stå på. Återigen elakhet. Bilen som är en välsignelse för de flesta skall göras omöjlig att använda.

Vi har våra massmedia som dagligen kör ut sin propaganda. De som tycker annorlunda får inte yttra sig. De är ju Elaka och skall tiga, de har inte vår ideologi.

Vi skall betala mellan 60 och 70 % av vår inkomst i skatt. Summerar man alla typer av skatter och arbetsgivaravgifter etc. som är idag kommer man dit också för de som har lägst inkomst.

Vi blir mer och mer som sparkbollar, som fjärrstyrda kollin som försöker att få ihop vårt liv mellan alla dessa bestämmelser och påbud. Och ju fler de blir och ju elakare de blir ju jobbigare blir det. Och fler och fler klarar inte av det idag.


Jesus hjälp oss!! Lös oss från detta elaka samhälle och ge oss ditt samhälle med frihet och människovärde. Du är vår Gud, Jesus hjälp oss!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar