måndag 27 juni 2016

Robotland
160627


Är det, det vi kommer att få framöver. Ett land där Robotarna styr. Ett land där robotarna är intelligenta.

En del tror att det här kommer att bli en hemsk tillvaro men det är kanske tvärs om. Artificiell Intelligens utvecklas mer och mer och datorer blir mindre och mindre. Och enligt många når vi snart den situationen att Robotar och Artificiell intelligens är smartare än människor.


Vi har ju redan en hel del automation omkring oss i våra maskiner etc. Och många gånger är det till stor glädje. Men visst händer det att programmet tänker på ett annat sätt än jag vill.

Människorna som behärskar världen idag är också till problem. Vi ser krigiska religioner som Islam som med våld vill erövra världen och göra alla människor till Allahs slavar. Och vi ser Nordkorea som med hot om Atomkrig vill genomföra sin Kommunism.

Vår värld med människor, som idag, är alltså långt ifrån problemfri. Man undrar hur en värld med Robotar och Artificiell Intelligens skulle bli. Den borde inte bli sämre.

Här är några länkar med Robotar i aktion. Utvecklingen går med rasande fart idag.



Google bilen, som är helt datorstyrd och kör sig själv i trafiken kan vi se ett kort avsnitt av här.


Hur kommer det att bli framöver, kommer datorer och Artificiell intelligens att ta över och robotar att befolka jorden. Om så skulle vara fallet borde det stå omnämnt i bibelns profetior. Men att Robotar och datorer kommer att spela en större och större roll och var till stor välsignelse för oss det är nog ingen tvekan om.

Tack att du Jesus har framtiden i din hand och att du har lovat oss en fantastisk framtid i dina profetior, när ditt rike råder och du blir vår herre helt och hållet.

Karl Håkan




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar