torsdag 16 juni 2016

Profetian om Videoinspelning.
Varför predikar ingen om den?
160616


I Upp 13 – 16 finns en hel serie tecken som går i uppfyllelse idag, och det konstiga är att ingen pratar om det. Gud pekar verkligen rakt in i vår tid, och vi sover.


Vi har tidigare skrivit om vilddjurets bild i Upp 13:14 – 15. Det är vår TV. En bild som har rörelse och ljud.

Vi skrev också om nästa tecken www. I Upp 13: 16 – 18. Det är 666. En 6:a skrivs på hebr med bokstaven Vav, hos oss återgivet med w eller v. Alltså www, vårt internet.

Vi skrev tidigare också om Budbärarna som flyger högst på himlen. De står i Upp 14:6 – 11. Det är våra Satellitkanaler där en typ av dem sänder Evangelium precis som det står.

Här har vi alltså 3 klara tecken som Gud gett oss och de står i ordning. Och de är så klart beskrivna att ingen ska behöva tveka om att vi är där. Varför nämns det inte då i våra Kyrkor. Varför ropar man inte ut att snart kommer Jesus. Vi är i slutet av profetian.

Man blir förvånad när man ser förvirringen och tystnaden kring de här klara bibelställena.

Och även hur vi skall bete oss när vi tittar på TV och surfar på Internet får vi läsa i Upp 14:12

Vi skall titta på kanaler och surfa på ett sätt som stärker oss i Tron på Guds bud och Jesus. Alltså vi skall välja kanaler med sådant budskap.

Om vi fortsätter så kommer vi till Upp 14:13 så kommer vi till Videoinspelningar.

Upp 14:13. Och jag hör en röst [ljud] från himmelen som säger till mig: Skriv, välsignade är de döda, de som dö i Jesus [Herren], från och med nu är det säkert, säger anden, de får vila från sina mödor [arbeten, slit], därför att deras gärningar [insatser, arbeten] följer [är efterföljare till] dem.

Här kan vi se hur något speciellt har hänt, eftersom det står ”från och med nu”. Det borde ju vara så att de som dör i Jesus alltid är välsignade. Men här är det något speciellt. Och vad det är det ser vi när vi läser att deras gärningar följer dem.

Det är alltså det som händer. Det de gjort finns kvar. De predikningar som hållits finns inspelade och de fortsätter att predika även sedan de har dött.

Så är det med Ludvig Karlsson från Evangeliecentrat. Och så är det också med Emanuel Minos.

Och fortfarande är det lika välsignat att se deras predikningar.

Här har vi alltså ytterligare ett tecken som inträffat och som står här tillsammans med de andra vi just tittat på.

Vi är alltså mitt i de här kapitlen och Gud pekar med stora fingret åt oss. Och det som förvånar mig är att Kyrkan och församlingarna idag är så blinda och inte ser det här.

Gud visar verkligen att han finns och att hans ord i Bibeln är att lita på. Men i vårt samhälle får barnen lära sig att Bibeln är en sagobok. Och att Jesus är en inbillning precis som alla andra religioners avgudar. Och Vi kristna som alltså kan visa på något annat vi tiger.


Jesus hjälp oss så att vi ser ditt ord och blir vakna och gör oss redo. För snart kommer du. Jesus, vi älskar dig!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar