tisdag 7 juni 2016

Var är Svenskarna som firar Sverige
160607


I går var det Nationaldagen. Vi Svenskar skulle fira Sverige. Jag tittade på Nyheterna kl 18:00 för att se hur vi firade. Men där var ingen Svensk som firade. Har vi igen glädje i Sverige längre.

Det man såg det var hur folk från andra länder fick motta medborgarskap i Sverige. Och de intervjuades och försökte förklara sig och varför de ville bli Svenskar.

Jag satt och undrade var är Svenskarna som är stolta och glada över sitt land. Men man såg inga. De hade kanske inte lyckats hitta några på nyheterna.


Sedan fick man se Anna Kinberg Batra som deklarerade att Sverige var ett Multikulturellt och sekulariserat land. Vårt gamla Kristna Sverige, Var inte ett kristet land längre. Det kändes inte klokt.

Var är Jesus. Var är vårt Jesus land. Det som jag föddes i en gång.

Jesus var garanten för vårt land. Vårt land med Yttrandefrihet, Med Människovärde, Med Respekt också för andra. Men där vi viste vad som var den goda grunden att bygga på och stod för den.

Idag är allt sådant utslängt, idag flummar vi runt med en egen uppfunnen religion. Mångkulturell. Vi tar inte ställning. Allt är lika bra. Buda, Muhammed, Allah, Jesus, ja kanske t o m Satan, är lika bra.

Är det okunnighet. Vi vet inte längre skillnaden på de olika Gudarna. Därför tar vi inte ställning. Att den Kristna tron byggt hela Europa med dess välstånd. Medan Buddism och Islamism misslyckats. Betyder inget.

Orkar vi inte hålla emot trycket från andra. Orkar vi inte lyfta upp vårt eget längre. Vi tror kanske inte på det ens själva.

Är det, det här som gör att svenskarna inte heller känner någon glädje för Sverige. Vi har gett upp Sverige också.

Det gamla Goa Kristna Sverige finns inte längre. Det var kanske därför de inte hittade någon Svensk som var stolt och glad över Sverige.


Jesus hjälp oss!! Vi vill ha tillbaka ditt Sverige. Ditt Kristna Sverige, som vi var stolta över. Jesus hjälp oss, kom och rädda oss!! Jesus!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar