onsdag 29 juni 2016


Vår framtid 46
Snart kommer Jesus


Snart kommer Jesus. Snart är hans rike hos oss.

Upp 22:20. Han som intygar det här säger: Ja jag kommer snart, Amen. Ja kom Herre Jesus.


Jesus kommer snart och vi får hälsa honom välkommen. Kom Jesus, vi behöver dig. Det är Guds rike som skall ta över Jorden, och göra den till ett helt nytt ställe. Ett ärligt ställe, ett ställe med människor med rena uppsåt. Rena tankar. Fyllda av Jesu frid.

Det är det han kommer för att ge oss.

Men då måste vi välkomna honom och ta emot Jesu frälsning så att det inte blir som domaren han kommer. Som en domare som dömer oss skyldiga. Därför att vi motarbetar hans verk.

Hans frälsning är fritt och för intet.

I alla tider har man trott på Jesu tillkommelse. Men i våra dagar gäller det speciellt. Det kan vi se på Israel som har fått sitt land tillbaka enligt profetian och nu i våra dagar. Det är profetiskt.

Vi kan också se det i Upp 13: 14 – 15 där det talas om vilddjurets bild som har rörelse och ljud. Det är år TV och nu ser vi alltså att vi är där i profetian.

Vi har det i Upp 13: 16 – 18 Där det talas om www. 666 i vers 18. En 6 skrivs på hebreiska med vav och det motsvara hos oss v Och w alltså tre 6 or blir www. Och Gud har åter pekat rakt in i vår tid.

Vi har dit i Upp 14:6 – 11 där det talas om 3 budbärare som skall flyga högst på himlen. En av dem ropar ut Evangelium. Precis som våra TV satelliter idag sänder Sitt budskap ut över världen och där ett antal kanaler är Evangeliska idag. Som t ex kanal 10 och Vision Norge hos oss.

Det är alltså dags att vakna nu. Nu kommer det här ordet om Jesu tillkommelse att mycket snart gå i uppfyllelse.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar