tisdag 21 juni 2016

Profetian om väckelsen
Varför predikar ingen om den?
160621


Går vi vidare i Upp 14 så kommer vi till ett avsnitt som handlar om vår kluvna värld. Samtidigt som väckelserna går fram över världen och Guds skörd är mogen och skördas, så verkar förbannelsen och Guds vrede på andra håll. Vi kan titta på Upp 14:14 - 20


Upp 14:14. Och jag ser och se ett vitt [skinande] moln och på molnet sitter en som är lik en människoson, som har en gyllene krona på sitt huvud och i sin hand en skarp skära [lie].
Upp 14:15. Och en annan ängel [budbärare] kommer ut ur templet, och ropar med väldig röst [ljud], till honom som sitter på skyn: Använd skäran [lien] och skörda, för den tiden [timmen] har kommit [infaller] för dig att skörda, eftersom skörden är mogen på jorden.
Upp 14:16. Och han som sitter på molnet använder sin skära [lie] på jorden och jorden skördas [mejas av].
Upp 14:17. Och en annan ängel [budbärare], kommer ut ur templet, det i himlen, även han har en skarp skära [lie].
Upp 14:18. Och en annan ängel [budbärare], som hade auktoritet över elden, kommer ut från offeraltaret och ropar ett väldigt rop till honom som har den vassa skäran [lien], han ropar: Använd din vassa skära [lie] och skörda jordens druvklasar, för hennes druvor är fullmogna.
Upp 14:19. Och ängeln [budbärare] slungar sin skära [lie] in i jorden och skördar jordens vinskörd och kastar in den i Guds väldiga vredes vinpress.
Upp 14:20. Och vinpressen utanför staden trampas och det kommer ut blod ur vinpressen ända till hästarnas tömmar [betsel], längs 1600 stadier [c:a 30 mil].

Här i vers 14 – 16 ser vi avsnittet som talar om den skörd som vi ser just nu i världen. Skörden är mogen och det är Jesus som skördar. Och det är de kristnas arbete som gjort det möjligt. De har spridit Evangelium nu över hela jorden, och hela jorden är mogen att skördas.

Det är precis det här vi ser idag. Vi ser hur väckelsen går fram som aldrig förr. Och åter så står det här hop med de andra tecknen.

Det står ihop med TV, och www och TV satelliter och Videoinspelningar. Här har vi allt ihop. Och här kommer alltså ytterligare ett tecken. Nu går väckelsen fram över världen och vi hör rapporter om hur miljoner och åter miljoner människor blir frälsta. Ja håller det på så här så är snart hela Jorden frälst.

Vi är alltså här i Profetian. Mitt i denna skörd.

Men predikar någon om det. Att det här är en av teckning var vi är. Och att nu går Guds profetia i uppfyllelse här i Upp 13 – 16. Nej Kyrkan verkar blind och förförd.

I nästa avsnitt skall vi titta på fortsättningen samtidigt med den här väckelsen går Guds vrede fram.


Jesus öppna våra ögon så vi ser din profetia och handlar i dessa dagar!!

Karl Håkan


För de som vill titta på de tidigare avsnitten om TV och www etc så finns de på adressen:






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar