onsdag 8 juni 2016

Runt 500 invandrare varje vecka.

Varför då? Och Hur?
160608

Nu har vi statistiken för v 22 och då kom det som vanligt runt 500 personer. Eller mera precis 513. Vi ligger alltså kvar på nivån runt 25 000 asylsökande/år.


Det är nu 14:e veckan i rad som vi ligger runt 500/vecka och 25 000/år i inströmning av asylsökande. En nivå som alltså är för hög för att vara hållbar i längden, men där vi tycks ha fastnat.

De ensamkommande flyktingbarnen eller egentligen ungdomarna var denna vecka 37 st.

Fortfarande har inge lyckats förklara varför vi fastnat på den nivån 25 000 invandrare/år.

Man har en känsla av att det finns människor som vill hjälp in folk i landet och att det är de som hittat luckor. Eller vad är det som händer.

Det som vi får höra om i medierna är någon enstaka som tagit sig in under en lastbil eller liknande men det är inte 500/vecka. 500 personer är en väldigt stor mängd folk.

Man undrar också varför de inte kan få fart på utredningarna om vilka som skall ha asyl. För mig känns det oacceptabelt att det skall ta år och mer. Det borde gå på mindre än en månad. Som det är nu så hinner ju de asylsökande som kommit både lära sig svenska, och deras barn hinner etablera sig i den Svenska Skolan. Och sedan kommer i hälften av fallen avslaget. Och då blir det helt fel.

Och fortfarande gäller ju den gamla sanningen att man kan hjälp betydligt många flera på plats. Och att vi omöjligt kan ta hit alla behövande till Sverige.

Jesus hjälp oss att sköta det här bättre!! Att kunna förverkliga din befallning att hjälpa de svaga och behövande utan att för den skulle förlora Sverige!! Jesus hjälp oss!!


Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar