torsdag 2 juni 2016

Profetian om www, vårt internet,
Varför får vi inte höra om den
160602



I Upp 13:16 - 18 finns den här idag mycket intressanta profetian, som alltså pekar på vårt internet, www. Något som vi först på senare år förstått, eftersom ju www kom först 1991. Men varför tar ingen upp det här. Den pekar ju rakt in i vår tid. Och visar återigen att Gud viste allt redan för 2000 år sedan.


Upp 13:16. Och det sker att åt alla dem, de små och de stora och de rika och de fattiga och de fria och tjänarna [slavarna], ger han ett märke [kännetecken, prägling] på deras högra hand eller på deras pannor.
Upp 13:17. Och, så att inte någon kan köpa och [eller] sälja om han inte har märket [kännetecknet, präglingen] och [eller] vilddjurets namn och [eller] numret för hans [sitt] namn.
Upp 13:18. Här är fakta [visdom], den som har förstånd han räknar på vilddjurets siffra, för det är en människas och siffran hans [dess siffra] är 666.

Här är profetian om www. 6 skrivs på hebreiska med Vav som brukar återges med v eller w hos oss. Tre 6:or blir då www. Gud kunde alltså förutse detta för 2000 år sedan.

Och i vers 16 ser vi att alla skall ha ett kännetecken. Precis som vi har koder idag när vi identifierar oss, och det är koder som vi minns, har i huvudet, och slår in med handen. Precis som det står att man skall ha det på pannan och i höger hand.

Och alla som ägnar sig åt handel skall ha en sådan här sida. Och så är det idag. Alla företag har en www sida. Så profetian har verkligen uppfyllts. Och i vers 18 kan vi se att vi skall räkna på siffrorna, en mening som pekar på att det är datorer som skall göra det här, maskiner som egentligen är som stora räknemaskiner och inget annat kan än att räkna.

Så här har vi alltså åter en profetia rakt in i vår tid. Men ingen talar om den. Tar man upp det och pratar om det så talar alla om att de nog ser något annat i det här. Det är inte klokt. Gud talar rakt till oss på ett helt klart sätt. Det är omöjligt att undgå. Men Kyrkan idag lyckas fimla bort det.

Och i versarna innan hade vi profetian om TV. Så det är ingen tillfällighet att det här står här. Gud har lagt in en hels svit av profetior som alla gått och går i uppfyllelse just nu. Och de ligger här i Upp 13 – 16.

Gud finns och han profetia är sann, Bibeln håller. Tänk så är det och ingen talar om det här.

Jesus hjälp oss!! Hjälp oss att bli klarsynta och våga föra ut dit budskap idag.

Karl Håkan

PS: Många hävdar att om www är vilddjurets märke då kan vi kristna inte använda www. Men så är det inte, för Vi konstaterade i det tidigare avsnittet om TV att det både fanns Vilddjurets TV men också Evangeliska TV kanaler och att vi skall avstå från det som är mot Gud och Jesus på TV men se på det som är för Gud och Jesus. Så är det också med www, internet. Det som är för Gud och Jesus skall vi surfa på och använda. Men det som är mot Gud och Jesus skall vi akta oss för.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar