lördag 4 juni 2016

Profetian om TV Satelliterna
160604


I Upp 14:6 – 11 har vi profetian om TV Satelliterna. I den vanliga översättningen står det änglar som flyger i himlarymden. Men Änglar är på Grekiska, som är originalspråket här, ordet för Budbärare. Alltså Budbärare som flyger högst på himlen, våra TV satelliter.


Upp 14:6. Och jag ser en annan budbärare [ängel] som flyger högst på himlen [i mitthimlen] och som har ett evigt evangelium [gott budskap] att förkunna [predika] för dem som bor på jorden och varje folk och folkslag och språk och nation.
Upp 14:7. Han säger med väldig röst: Lyd [frukta, vörda] Gud och ge honom ära, för tiden [timmen] för hans dom kommer, och tillbe [älska, ödmjuka er för] honom som gör himmelen och jorden och hav och vattens källsprång.

Upp 14:8. Och en annan budbärare [ängel] följer efter, som sade: Faller, Faller gör den stora staden Babylon, för av hennes otukts [avgudadyrkans, otroskaps] vredes vin har alla folk getts att dricka.

Upp 14:9. Och en 3:e budbärare [ängel] följer, som säger med väldig röst: Om någon dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjuret och hans bild och tar emot märke [prägling, tecken] på sin panna eller på sin hand.
Upp 14:10. Så skall han dricka av Guds vredes [raseris] vin i outspädd blandning, i hans vredes bägare, och han skall torteras i eld och svavel inför de heliga änglarna [sändebuden] och inför lammet.
Upp 14:11. Och röken från deras tortyr stiger upp i evigheters evigheter och håller ingen paus, dag och natt, för dem som dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjuret och dess bild och den som mottagit hans namns märke [prägling, kännetecken].

Här ser vi de tre Budbärarna och de sänder olika typer av kanaler. Den första det är de Evangeliska kanalerna. De som sänder Guds budskap, och här i Norden har vi Kanal 10 och vi har Vision Norge, Gospel Canal etc.

De sänder det eviga Evangeliet och överallt i värden idag finns dessa TV satelliter och de Evangeliska kanalerna når in överallt. Till alla folk och folkslag etc. Som det står. De når hela världen. T o m områden där det är förbjudet att Evangelisera de nås av dessa TV kanaler.

Och Budbärare 2 sprider budskapet att Den stora Kyrkan som kallas det stora Babylon och som vi kan läsa om i Upp 17 och 18 där vi får se hur korrupt den är och hur den gått snett, har fallit. Och de kanaler som främst kör det budskapet det är ju de statliga och offentliga kanalerna. I dom är Kyrkan och dess budskap dött. Andra saker som Buddism och Muslimism, Socialism, Ateism etc. tas upp men Kyrkan och dess budskap anses som falskt och kyrkan har fallit.

Den 3:e budbäraren sprider de verkliga skit kanalerna. De som innehåller detta hemska som vi ofta får se på TV idag. Och de kanalerna visar t o m hur hemskt det är. Det är död och brott och hemskheter som dominerar de kanalerna men likafullt tittar folk på dem. Det är konstigt, och de som tittar blir fyllda av det här och får in det i sig. Och det drar ner hela vårt samhälle. Och vi ser i vers 10 och 11 vilken plåga som kommer av det här.

I också i Upp 16:2 kan vi se hur människorna blir sjuka av att titta på Vilddjurets kanaler, det är en av vredesskålarna.

I vers 9 nämns också Vilddjurets märke (tecken) som vi i avsnittet om www fann var internet, och då använd av Vilddjuret. Och också internet har de här 3 användningarna. De Evangeliska sidorna, De officiella gudsförnekande sidorna och slutligen Vilddjurets sidor. Och naturligtvis är det OK att använda de Evangeliska sidorna och andra justa sidor på www.

Och här har vi alltså hela vår situation med Satellit TV och internet. Gud beskrev det för 2000 år sedan och åter pekar Gud rakt in i vår tid.

Men klarar vi av att föra ut det. Att peka på att med det här bevisar Gud att han finns och att Bibeln är sann. Bibeln är ingen sagobok. Nej Gud är sann och det ser man när man läser de här profetiorna.

Då känns det speciellt störigt att det inte kommer ut.


Jesus hjälp oss så att vi får ut ditt Budskap. Din Profetia så det syns vilken fantastisk bok Bibeln är. Jesus!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar