lördag 18 juni 2016

Jesus är vår verklige Game Changer
160618


Ja så är det, det var Jesus som ändrade hela mänsklighetens historia. Det var han som kom med sitt revolutionerande Budskap hans Evangelium som vände hela världen till det vi har idag.


Före Jesus var världen en plats där den starke regerade. Det var den som hade störst och våldsammast krigshär som regerade, mest hänsynslös.

Men Jesus kom med det andra budskapet. Det var kärleken som skulle regera. Sanningen skulle höras, och falskhet avslöjas. Vi skall älska varandra. Bry oss om varandra. Och han visade att han menade allvar genom att han gick hela vägen till Golgata, när det dåvarande samhället dömde honom.

Men han visade också att det inte var nederlagets väg utan segerns. Men hans uppståndelse startade hela det moderna samhället som vi har idag med välstånd och kunskap. Allt detta kommer från det Jesus gjorde en gång när han vände historien i en ny riktning.

Det finns många som har svårt för Jesus, många som blivit indoktrinerade i vår tids ateistiska och socialistiska skolor. Men det minsta man kan göra är i alla fall att erkänna Jesus för det han gjorde. Att det faktiskt var han som vände hela historien en gång till välsignelse för oss alla dig.


Jesus hjälp oss så att vi ser ditt verk. Att vi ser vilken skillnad du har gjort för oss alla. Och hjälp oss att ge dig ära och pris för det du faktiskt har gjort.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar