lördag 20 januari 2018

Ändetiden 324,
Ande Kampen är intensiv mellan Ondskan och Jesus



Men det är inte bara Guds Helige Ande som kommer att verka, utan också Vilddjurets Ande. Det kommer att vara en intensiv kamp. Och i den kommer de styrande på Jorden att också delta.

Vi ser det här idag. När Massmedierna, ja nästan allt här i väst kör samma budskap. En stenhård kampanj mot allt Kristet. Ja hela samhället har bestämt sig för att nu ska Jesus bort.

Upp 19:19. Och jag ser vilddjuret och jordens härskare [kungar] och deras härar, samlade för att föra krig mot honom som sitter på hästen och mot hans här.


Vi ser Vilddjurets desperata kamp idag. Den onde vet att tiden är kort. Snart kommer Jesu totala seger. Men ondskan vill inte ge sig så lätt. Det ser vi idag när våra massmedier är fyllda av ett budskap som säger att Gud inte finns.

Jesus är bortrensad får inte finnas. Buda och Muhammed har man respekt för och de ska lyftas fram med jämna mellanrum. Men Jesus är det tyst om.

Vi ser hur man med jämna mellanrum talar om Muslimska grupper som är förföljda. Men om Kristna som är förföljda hör vi nästa aldrig fast den rör sig om minst 100 milj. som lever under förföljelse totalt i Världen idag.  Vi ser det  t ex i Nord Korea. Vi ser det i Iran. Man fängslar kristna stänger Kyrkor i Kina. Ja det är dödsstraff på att gå från Islam till Kristendomen i Arabvärlden.

Men talar massmedia om det här hemska. Nej, Det är inte viktigt för Vilddjuret. För Jesus är ju det som Vilddjuret vill krossa.

Så kampen är igång, och den pågår just nu i Andevärlden.

Men Jesus kommer att vinna. Det är viktigt att vi vet det när kampen är som intensivast. Jesus kommer snart och hans seger står för dörren.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar