söndag 21 januari 2018

Ändetiden 325,
Hela världen går med djävulen


Det är så det är idag. Överallt ser vi det. Hur ondskan har tagit över. Kampen är hård för Guds folk och ser man sig omkring tror man nästan det är kört.


Men så här ska det bli, det ser vi i vers 19. Jordens härskare ska gå med Vilddjuret. Han som går den ondes väg. Han som ska föra kampen mot Jesus.

Upp 19:19. Och jag ser vilddjuret och jordens härskare [kungar] och deras härar, samlade för att föra krig mot honom som sitter på hästen och mot hans här.


Det är intressant att se att det blir precis som det står. Ord efter ord går i uppfyllelse här i Upp 19. Och här är ett ord till som vi ser runt omkring oss.

Det var ingen som trodde i mitten av 1900 talet att vi skulle ha en Västvärld som var vänd bort från Jesus. En västvärld där Jesus var avskaffad. Där alla onda andar var välkomna. Men det är så idag.

Vi ser hur ondskan tar över mer och mer i vårt land. Sätter man på TV t ex. Gomorron Sverige så pratar man om allt annat. Men inte ett ord om Jesus. Han är avskaffad.

Lyssnar man till regeringen och det som kommer ut från våra ledare så är det inte ett ord om Jesus. Inte ett beslut för att stödja ett Kristet Sverige. Nej vi har lagt oss platt för Ondskan.

Och vi ser det i Europa där är också Jesus officiellt avskaffad. Det fanns grupper som ville ha honom med i den nya skrivningen i EU:s nya fördrag. Men den gruppen förlorade. Och Jesus är avskaffad idag i Europa, så vill de styrande ha det.

Och vi ser det i FN i Unesco, där har man med stor majoritet, beslutat att Israel inte har någon rätt till Tempelplatsen. Där har aldrig ståt något Judiskt Tempel säger man. Unesco gör sig därmed skyldig till en total Historieförfalskning.

Så här håller det på. Allt det Gud vill göra går världens ledare emot idag.

Ja, vi hör till exempel hur alla ledare ställer upp på att dela Jerusalem, och ge Gamla Stan, det som på Jesu tid var Jerusalem, till Arabsidan. Till den Islamska sidan, rakt emot alla Guds löften.

Kampen är total i Andevärlden. Och vi ser alltså hur vi är här i Bibelordet. Här i vers 19 i Upp 19.

Det som återstår är nu bara Jesu seger. Och det är den som kommer, det ser vi i de följande verserna.

Karl Håkan



1 kommentar:

  1. "Och vilddjuret blev gripet därjämte ock den falske profeten." Det har alltså redan inträffat. Man behöver inte tvivla på, att Muhammed, islams grundare är "den falske profeten".
    Vilddjuret som steg upp ur jorden, det som hade två horn lika ett lamms, det försvann med det Osmanska rikets nedgång och fall i slutet av första världskriget.
    Det var detta välde som fick folken att tillbedja det första vilddjurets religion, som utgick från
    de arabiska Kalifaten. Islam är det gemensamma begreppet för dessa imperier.
    Varför såg ett av det första vilddjurets huvuden ut att vara sårat likasom till döds? De tre sista arabiska kaliferna som härskade från Mecka-Medina blev alla bragda om livet. Men islam som andlig kraft gick inte under, eftersom makten flyttades till Damaskus med Muawija, (661-680) som den första kalifen i det Omajadiska kalifatet. Det är den personens tal, som är 666.
    Nu har de tusen åren gått och djävulen är återigen lös för en liten tid. Att han är närvarande är inte svårt att inse, eftersom den orsak som skulle resultera i "den stundande striden" är islam. Islam är återigen en andlig kraft att räkna med, men vår Herre Jesus skall med sin muns svärd döda den "laglösa människan" och tillintetgöra henne vid sin tillkommelses uppenbarelse. 2Tess.2:8

    SvaraRadera