tisdag 16 januari 2018

Varför satsar vi inte mera på våra Barn
180116



Vi ser idag hur det uppväxande släcktet mer och mer får problem. Men faktum är att de är ju institutions uppfostrade.

Jag mins min mor som alltid sa: Barn behöver sina föräldrar. Barn uppfostrade på institution får problem. Och man har också hört det från människor som haft väldiga problem och som berättat att de har fostrats på institution.

Och det vi ser idag är hur man med daghem och skolor etc. Mer och mer inte har barn hos sina föräldrar utan på olika institutioner.


Idag är det viktigt att mammorna kommer ut och får göra karriär. De ska vara jämställda och har inte tid med barnen. Så var det inte förr. Då var Barnen det viktiga. Barnen var framtiden.

Det är inte konstigt barn idag blir som de blir. Och när de är hemma då sitter de framför TV eller framför Datorn med spel etc. Det umgås inte med sina föräldrar då heller.

Och inte nog med de här problemen, dagens familjer splittras ofta dessutom, och barnen blir hängande mitt emellan, och ibland nästan någon form av Gisslan.

Och sedan har vi den eviga ungdomen, vuxna väntar med barn till 35 och t o m 40 innan de känner sig mogna. För de upplever någon form a evig ungdom idag. De blir aldrig färdiga att bilda familj. Och resultatet. Det föds nästan inga barn.

Vem fostrar egentligen våra barn. Vårt samhälle behöver Barn och Barn behöver sina föräldrar.


Jesus hjälp oss så att vi får ett samhälle där föräldrarna får vara närmare sina barn och barnen sina föräldrar.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar