fredag 12 januari 2018

Den underdåniga majoriteten
180112



Det är väldigt konstigt egentligen, men de anti väster inriktade partierna har majoritet i Riskdagen och lika väl är det Vänster regering.

Jag kommer ihåg när man släppte fram den regering vi har från borgerligt håll. En medveten handling. Och det första som hände var att Margot Walström rusade fram och förbannade Israel genom att erkänna en Arabisk stat på det Israeliska området.

Nu ser det ut som SD har gått ännu mera framåt, enligt opinions undersökningarna, och som majoriteten för SD i kombination med Alliansen är ännu större. Ska man än gång till nu släppa fram Vänstern. Det är hemskt, man undrar vad det är för Ande krafter som styr det här beteendet.


Ja på något annat sätt kan man knappt förklara det som händer idag i världen med alla konstigheter. Det är Ande krafter som till varje pris ska ha bort den kristna tron.

Ibland undrar man om Alliansen vill regera eller om det bara är munväder och att man i själva verket är bekväm med att sitta bakåtlutad och slippa bry sig. Dessa onda andar som behärskar vårt land har gjort Alliansen förlamad och splittrad.

Vi ser hur vänstern går emot Israel, och samtidigt gör stora ord av sitt stöd till Synagogor i vårt land. Socialismen är falsk och det kännetecknar ju ondskan över huvud taget.


Jesus hjälp oss, Hjälp oss bort från Socialismen och deras Israel hat och ge oss ett Jesus land igen.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar