onsdag 10 januari 2018

Tur att begreppet Nazifobi inte lanserades under andra Värdskriget
180110

Då hade kanske Hitler vunnit. Då hade vi kanske alla varit Nazister och Judehatare idag.

Tänk om våra politiker  hade stått och sagt att vi inte får vara Nazifober.

En hemsk tanke.


Men har man tänkt igenom begreppet Islamofobi. Vill vi att Sverige ska bli Muslimskt. Vårt Jesus land bli ett land som anser att Muhammed gjorde allt perfekt. Begick inga fel och vi ska alla göra som Muhammed gjorde.

Ska vi bli en stat som stöder Islamländerna i deras strävan att utplåna Israel. För det är ju det Islam i grunden vill. Och likaså att utrota alla Judar.

Man undrar om de som lanserat uttrycket Islamofobi förstår vad det innebär. Våra färder i Europa kämpade med sitt blod mot Islam. För det visste vad det var. Nu får vi inte ens känna rädsla och obehag, för denna religion.

Man säger att vi ska bara ska välkomna den in i landet. Man ryser vid tanken på hur skruvat det blivit.


Jesus hjälp oss!! Vi går under, hjälp oss så att inte onda andra och främmande religioner tar över vårt kära land.

Karl Håkan



1 kommentar:

  1. Var inte rädd. Gud har i sin makt tillåtit islam att breda ut sig över världen. Han torde ha en viss kontroll över händelserna, som skall drabba världen nu vid tidens slut. Jesus har en gång sagt, att om inte den tiden förkortades, så skulle intet kött kunna räddas.
    I Bibeln står det om de människors själar som blev slaktade för Guds ords skull, och för det vittnesbörds skull som de hade. De ropade med hög röst: "Huru länge skall du dröja att hålla dom och att utkräva vårt blod av jordens inbyggare?" Upp.6:9-10
    I Upp.11:18 kommer så domedagen. Detta hände sig för mycket länge sedan. Under tusen år skulle detta dömande (bedömande) pågå. Nu närmar sig slutdomen, som skall ske med hast, över världen.
    Stötestenen är judarna och Israel. De folk som blir föremål för denna slutdom, är Israels motståndare. Nåja, judarna går inte heller helt skadeslösa ur denna stundande strid. Sak.14:2

    Det är nu Guds rike kommer att upprättas på jorden, med säte i Jerusalem. Sak.14:9 Hes.39:27-29
    Det är inte för judarnas skull Gud gör detta, utan för sitt heliga namns skull. Hes.36:22

    Så du ser, att allt är väl förberett av vår Herre, så var inte ängslig.

    SvaraRadera