fredag 5 januari 2018

Censur på Christers sida igen
180105

Jag har råkat ut för det här tidigare på Apg 29 och gjorde det nu igen. Jag lade den här gången ut en kommentar under artikeln ”Tolka Profetiska texter rätt”.

Och den lades upp när jag skrev in den men några timmar senare var den borta. Jag tycker inte om den här typen av Censur Kristna bröder emellan. Jag tror på det jag skriv i artikeln. Och det känns hemskt tråkigt att det inte får komma ut att Profetian faktiskt håller på att uppfyllas. Det är ju t o m viktigt.

Men det verkar så inom kristenheten idag att det finns vissa uttolkare och det är deras tolkning som gäller och vi andra ska bara finna oss och vara tysta.

Här är mitt inlägg:


Förödelsens styggelse på helig mark, det är Klippmoskén som sattes upp där av Islam, 688 e kr.

Islam är ju en religion som förnekar Jesu Gudom och Jesus som vår frälsare och t o m förklarar honom som en lögnare. Att den står på helgedomens plats är alltså en skändlighet och är en uppfyllelse av detta Förödelsens styggelse på helig mark som Jesus säger.

Idag har det gått 1330 år efter 688 och enligt Daniel 12:11 – 12 ska vi alltså hålla ut i ytterligare 5 år.

Det blir intressant att se vad som då kommer, men en sak är säker, vi lever i högprofetiska tider idag. Och snart kommer Jesus och uppfyller profetian så som Gud har lovat.

Karl Håkan



1 kommentar:

  1. Du kan ändå känna förtröstan, även om Christer censurerar dina kommentarer ibland, då han anser att du kommer med villoläror. Du är inte ensam om dessa dina tankar. Det är bara att läsa innantill i Bibeln.
    Men, Christer vill inte lyssna, för då oroas han i sin ande, att han inte skulle ha hela bilden klar för sig.
    Han är en duktig evangelist, men ser inte längre än till frälsningsfrågan. De flesta troende kristna har övertygats, att det är endast de som kommer till himmelriket. Och det är sant, men jag tror, att vår Herre kommer att visa sig barmhärtig för de flesta människor, som vandrat på jorden.
    Jesus sade, att de som tror på honom inte skall förgås, utan ha evigt liv. Vad som sker med övriga själar framgår inte av detta skriftställe.
    Att vissa själar förverkar möjligheten till evigt liv genom sitt ogudaktiga leverne är möjligt, men många kommer att få sin lön genom att först och främst ha gjort det goda. Rom.4:4
    Ja, bedrövelse och ångest skall komma över den människas själ, som gör det onda, först och främst över judens, så ock över grekens. Rom.2:9

    Vem är det som inte lyder sanningen, utan orättfärdigheten? Vi vet, att Gud sänder över dem villfarelsens makt, så att de sätta tro till lögnen, för att de skall bli dömda, alla dessa som icke har satt tro till sanningen, utan funnit behag i orättfärdigheten. 2Tess.2:11-12

    Nu säger vän av ordning, att detta gäller inte endast muslimer, utan alla som inte bekänt sig till Jesus Kristus. Förvisso, men muslimer (även judar) förnekar att Guds son är kommen i köttet. Nu skall ju vår Herre förbarma sig över sitt egendomsfolk i sista änden Rom.11:32, men jihadister kommer att bli indragna i slutdomen och det är nog dessa, som Jesus menar, kommer att förgås. Detta är slutdomen över världen. Domen skall inte heller drabba två gånger.

    SvaraRadera