torsdag 4 januari 2018

I vårt moderna samhälle har ondskan greppet
180104



Vi ser det i Iran. Det är protester i väldigt många städer. Men vi ser det inte på TV som förra gången. Det vi ser i stället är hur mängder av människor tågar i stöd för den sittande Islam regimen.

Vi ser det också i Nord Korea. Kim Jung Un ger sig inte. Han ska ha kärnvapen och missiler, så att han kan hota hela världen. Folket svälter. De kristna där hörs inte alls fast det är en hemsk förföljelse av dem.

Så här är det idag. De onda samhällena har lyckats totalt ta greppet om folket. Protester bekämpas effektivt genom dagens moderna system med internet, kameror, mikrofoner, datorer med artificiell Intelligens. Etc.


Och vi ser det också i Europa. Man har nu börjat Censurera Facebook och YouTube. Det fria ordet är inte längre önskvärt. Det som skall sägas och visas är det makthavarna vill.

Men har datorer som skannar runt på sidorna för att upptäcka om något säger något som inte är önskvärt. Till och med hos oss gör man det.

Faror i samhället får man inte tala om. När hela samhället håller på att vridas till något vi inte vill ha. Då får man inte diskutera det.

Det är det moderna samhället. Dit har vi kommit.


Jesus hjälp oss!! Allt har gått snett. Det som såg bar ut har hamnat i fel händer och blivit vapen för ondskan. Jesus hjälp oss.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar