fredag 26 januari 2018

Ändetiden 330,
Är Kulturen Vilddjuret



Ytterligare en kandidat till Vilddjuret är Kulturen idag.

Kultur ska ju vara odling. Odling av det som är bra för ett samhälle. Men det som kommer fram idag i Kulturen är mest skräp, och ondska.

Och varför är det så. Jo man har övergett Jesus, och då kommer de onda Andarna och tar över. Men det här ska alltså Jesus göra slut på.

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.


Kulturen blir en starkare och starkare faktor i dagens samhälle. Vi ser hur den breder ut sig i vår TV. Den är idag som en självklarhet i dagens samhälle. Många pekar på Kultur som ett måste, det är av naturen bra säger man.

Men vad är det man pratar om. Vad är kultur idag. Ja det är mest negativt skräp och Onda Andar. Jag läste en bok med min son får några år sedan som ingick i skolans obligatorium. Den var hemsk. Den var fylld med Anda andar och hemska andliga saker. Och det skulle barnen läsa för det var Kultur. Det är inte klokt.

Ser man moderna filmer är det ofta samma resultat. Det är inget som bygger upp. Det är ondska i koncentrat.

Tar man hela det här tillsammans så framstår Kulturen som en av de Vilddjur som man försöker trä över oss idag. En förförelseanda som man vill fylla oss alla med så att vi inte kan se Jesus. Se hans försoning. Se glädjen i det Jesus vill ge oss.

Och tittar vi på Kommunistländer så var Kulturen viktig. Den fick man ha och man byggde kulturpalats där folk skulle matas med den kultur som var officiellt godkänd.

Och tittar vi på våra länder idag så hör kulturen väldigt ofta ihop med vänster, med Socialism. Det är vänstermänniskor som håller på med kultur och flummar och vrider i någon sorts förvirring.

Så tittar man på det som kallas Kultur idag så är det alltså fyllt med Vilddjurets Anda och ingår i den här paletten över saker som Vilddjuret använder för att försöka ta över vårt samhälle och stoppa Jesus i hans seger.

Men Jesus kommer alltså att segra det kan vi se här i Upp 19:20.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar