tisdag 30 januari 2018

Ändetiden 334,
Vilddjursandan omger oss idag i vårt samhälle



Vi har nu gått igenom ett antal kandidater till Vilddjuret och vi konstaterar att de alla är mer eller mindre fyllda av Vilddjurets Anda och att de är verksamma idag i vårt samhälle.

Vi lever alltså i Vilddjurets Samhälle, ett samhälle där Vilddjuret har tagit över de centrala delarna av det som ett samhälle ska innehålla. Och det som är gemensamt i hela den här Andan är att vi ska ta bort Jesus, han ska inte finnas.

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.


Är det denna helhet, denna pallet av aktiviteter i dagens samhälle som tillsammans är vilddjuret.

Vi har ju läst om hur Vilddjuret ska behärska TV, Vilddjurets bild, och Internet, Vilddjurets tal 666, www.

Och det som visas på TV idag och det som behärskar TV det är just de aktiviteter som vi talat om.

Det är Socialismen. Där sitter 80 % vänstermänniskor och styr utbudet. Och det som skulle varit nyheter det är idag propaganda.

Vi ser hur Kapitalismen också finns där. Pengar styr vårt samhälle.

Vi ser hur Kulturen äras. Hur den har speciell tid, man kallar det Kulturnytt och lyfter fram kulturmänniskor så att de ska blir kända. Och kunna känna pengar. Och vi ser hur Filmer idag alltid finns på någon kanal.

Vi ser Idrotten som fyller stora delar av TV.

Vi ser Skolan som trummar ut detta Budskap till våra barn, ”Jesus finns inte, Tro inte på honom”. Det är viktigt att lära barnen Vilddjurets Anda. Och vi ser hur Socialismen och detta tomma samhälles tänkande fyller varje vrå i undervisningen.

Och Slutligen Massmedia, den är idag helt fylld med Vilddjurets Anda. Och det gäller både TV och Internet och även vanliga Tidningar idag. Allt ska vara som det Officiella samhället bestämmer.

Det är konstigt, men fast vi lever i detta samhälle som är helt fyllt av Vilddjurets Anda, så finns det människor som går och väntar på att Upp 13 ska gå i uppfyllelse. Att den som de kallar Antikrist ska komma. Att det ska bli någon form av Vedermöda. Och när det inte blir det då ser de inte att vi faktiskt redan är där.

De ser inte att Vilddjurets Bild, TV står i var mans vardagsrum idag och hela folket sitter ner och tillber den varje kväll.

De ser inte att Vilddjurets märke, kod, kännetecken finns hos oss alla och hur vi dagligen slår in den med handen och minns den i huvudet, pannan. Och hur 666, som blir www har gått i uppfyllelse.

Men det har det alltså och vi har kommit lång i Uppenbarelseboken. Ja vi är idag mitt i Vredesskålarnas tid och Vilddjurets Anda är verksam överallt och håller på att ta över vårt samhälle.

Och det finns inte plats för Jesus på något sätt. Men Jesus ska besegra detta system, detta system som bara ger ondska. Som lurar människor att det finns ett liv utan Jesus.

Jesus kommer alltså att på nytt ta sin plats i vårt samhälle. Ett samhälle som kommer att ha Jesus som kung, den som bestämmer, hans ord blir vår kompass och vägledning.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar