onsdag 24 januari 2018

Ändetiden 328,
Är Socialismen Vilddjuret

I det förra avsnittet läste vi om Vilddjuret och hur Jesus kommer att besegra det. Man kan då ställa sig frågan. Vad är Vilddjuret, är det Socialismen.

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.

Det som kännetecknar Vilddjuret är ju att det hatar det Kristna. Och vi kan också konstatera att Vilddjuret är den anda som syns på TV och på Internet idag. Vi talade om det när vi läste om Vilddjurets bild och märke i Upp 13.

Det är intressant att konstatera att det tvåhornade Vilddjuret i Upp 13, det var Sovjet och USA och där var alltså det ena hornet just Socialiststaten Sovjetunionen.

Kan det då vara Socialismen. Ja det låter rimligt. Socialismen hatar Jesus. Det viktigaste för den är att få bort det Kristna. Och det enda man nästan lyckades med i Sovjetunionen, som ju var en Socialiststat, det var att få bort Jesus.

Att få ett himmelrike på Jorden lyckades men inte med, men att få bort kristendomen lyckades nästan.

Vi ser också hur Socialismen vill vara större än Jesus. Man förtalar de kristna för att vara falska och anser att man själv är den som hjälper medmänniskor. Men ser man Sovjetunionen här, så var det ju ett totalt fiasko. Alla normala människor blev bara fattiga, medan viss försåg sig.

Här i Sverige har vi också Socialismen, men på ett lurigt sätt. Den ska framstå så from och god, men vi börjar nu se dess verkningar. Se hur vårt land faller samman. Se resultatet av denna Ateism som följer med Socialismen.

Vi kan också konstatera att Socialismen fyller våra massmedia. 80 % av Journalisterna idag är Vänster människor. Och det man håller på med i vårt land för närvarande är ju att se till att ingen annan får yttra sig på Internet heller. Då kallar man det för hatbrott.

Och Socialismen är ett system som stjäl och som ljuger. Man samlar in det andra äger och säger: Det här är mina pengar som jag ger dig. Rösta på mig så får du mer. Ett sådant system kan inte fungera i det långa loppet.

Och vi ser också hur Socialismen breder ut sig i världen idag. Den finns snart sagt i alla länder. Och det är en stark kraft som fyller massmedia och med sitt upproriska sätt, tar för sig.

Många trodde att Socialismen var död när Sovjet unionen föll samman och när upproret var i Kina på Himmelska fridens torg. Men vi ser idag att det inte var så.

Socialismen har brett ut sig i västvärlden och är den som behärskar massmedia idag. Och vi ser hur den värsta sorten av Kommunism fortfarande lever i Nord Korea där människor fängslas för att de har en Bibeldel hemma eller för att de Predikat Jesus. Och i Kina stärker kommunismen just nu sitt grepp igen. Kommunistpartiet är det som enväldigt styr Kina Världens Ekonomiskt näst starkaste nation.

Socialismen är inte död tvärs om.

Att Socialismen skulle vara Vilddjuret låter alltså rätt.


Men finns det flera Vilddjur, flera system som är liknande och som lurar folk.

Karl Håkan


1 kommentar:

  1. I det kommunistiska Sovjetunionen fanns det inte någon plats för kristendomen. Sedan Putin blev den ryskortodoksa kyrkans beskyddare, så frodas den kristna tron igen.
    Socialismen är nog inte "Vilddjuret". Du får söka vidare, Karl Håkan.

    SvaraRadera