lördag 8 oktober 2016

Bara Media får tala
161007


Mer och mer blir det så i vårt samhälle. Område efter område där man har kunnat tala öppet stängs. Det är förbjudet att sprida vilka åsikter som helst.

Vi har det i företag. Där får man inte tala Politik. Där får man inte sprida Religiöst budskap.

Vi har det i skolan. Där får man inta sprida Politiskt budskap. Det skall vara neutralt. Där får man inte föra fram sin Religiösa åsikt. Alla Gudar är lika värda.

Vi har det i vården och i kommunala sammanhang. Där får man inte sprida Politik eller Religiösa åsikter. Kommunen skall vara neutral.

Men TV sprider sitt budskap. Den är inte neutral


Där har man invandrar reklam varje dag, snyftreportage, hur vi bara måste hjälpa. Där Censurera men vem det egentligen var som begick brottet, var det en invandrare frågar många som tittar, men det får man inte veta. Det var en man. Punkt. TV är Censurerad och kör propaganda, för vänstern.

Jesus nämns inte längre i massmedia annat än i negativa sammanhang. Kyrkan är död. Men Buda och Muhammed visar man respekt. I våra massmedia i Sverige som var ett Kristet land.

Och där folk mötes får man inte säga sanningarna längre. Det skall vara tyst.

Arma Nation. Vi går under. Vi går under av denna Propaganda maskin som massmedia är, Censur och denna Tystnad som man som privatperson tvinga hålla idag.


Jesus Hjälp oss!! Snart finns ingen Kristen i Sverige längre!! Snart finns inte Sverige kvar. Vi går under!! Jesus rädda oss vi älskar dig!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar