söndag 9 oktober 2016

Hetsjakt på yttrandefriheten
161009

Är det, det vi ser, Denna oförsonliga jakt på en person för ett uttalande. Han skall bara förintas. Aldrig mer få yttra sig för han använde ett fult ord. Han sa något förlupet i ett hastigt sammanhang. Nu skall han bara bort.

Är det vår moderna yttrandefrihet. Skapat av denna vänster som inte har ordet försoning i sin vokabulär. Som inte förstår ordet yttrandefrihet. Utan bar ordet makt. Där den som yttrar sig skall säga det vänstern tycker och använda de ord de tillåter.


Vi ser idag hetsjakten på Trump för det han sade för att antal år sedan. Till en enskild person. Nu skall han bort. Nu får han inte finnas. Och den som driver det här in absurdum är den som skall bli Amerikas President.

Det är inte klokt.

Men så blir det när fel personer lyfts fram. När hatets och oförsonlighetens människor lyfts fram. De som inte tollerar att man skämtar eller tar ut svängarna. Då skall de genast krossa. Och det skall verkställas.

Nej något man sa för 10 år sedan borde vara preskriberat idag. Något man sa till en annan människa, en tanke eller ett skämtsamt överdrivet uttalande, som blev fel måste få stanna där. Klarar man inte det i vårt samhälle är yttrandefrihet borta.


Jesus hjälp oss!! Vi vill ha ditt samhälle, Ditt samhälle där man få vara människa. Där man får säga det man känner och den tanke man har. Utan att genast för alltid fördömas. Jesus hjälp oss!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar