söndag 23 oktober 2016

Sverige styrs av Media Diktatur
161023

Diktatur är hemskt. Det är Demokrati vi skall ha. Men i Sverige idag har vi en Media Diktatur.

Det här liknar stater med Militärdiktatur. Här är det Media Diktatur. Men resultatet är det samma. Ett totalt totalitärt land där bara en åsikt får sägas. En tanke får tänkas. En sida får finnas.

Vi har några få starka media kanaler som är finansierade genom lagbeslut och där sitter Vänstern. Där har vi Sveriges Radio och TV och Alla måste betala som har TV. Men de som styr där är inte Demokratiskt tillsatta. De har tillsatt sig själva. På samma sätt som i en Diktatur.


Ja t o m andra medier som inte tillhör SVT ställer in sig i ledet för trycket är så stort. Vänster Diktaturen har blivit så definitiv i det här landet.

Nu för tiden är Allt som sänds vridet. Tillrättalagt. Har gått genom Censuren. Genom Vänsterdiktaturens Censur. Och Det som kallas för Nyheterna det är Propagandasändningar. Propaganda för vänsterns åsikter så att hela samhället skall tänka vänster.

Det är hemskt. Nyheterna som skall vara objektiva och neutrala har mer och mer blivit en Propaganda sändning. Där hela folket sitter och tittar och vids åt vänster. Nästan ingen klarar av att tänka klart längre. För trycket från massmedia är så definitivt.

Vi har fått en MeidiaDiktatur. Något som liknar en Militärdiktatur men det är inte militären utan Vänstern och Kultureliten som styr. Som har tillsatt sig själva och ingen får ifrågasätta dem.

Vi kan se den dagliga indoktrineringen till förmån för Invandrare. De är det så synd om och vi måste bara hjälpa oberoende av hur vårt samhälle blir.

Vi ser Muslimerna. De är så fromma och vill inget ont. Men alla länder som är Muslimska har problem. Och inget av dem klarar av att vara Demokratiska.

Vi kan se indoktrineringen hur hemska män är. Det är kvinnor som skall lyftas fram. Män är våldsamma och skall bara stoppas.

Så här fortsätter det i fråga efter fråga. Allt skall vara som Vänstern vill.


Jesus hjälp oss!! Vi vill ha ditt sanna rike. Ett land där din Sanning råder. Ett land som fungerar, därför att du styr.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar