torsdag 20 oktober 2016

Var är invandrings stoppet
161020

Fortfarande konstaterar vi att det kommer in c:a 500 asylsökande i landet varje vecka. Vi ligger på nivån 30 000 på ett år nu. En ansenlig mängd. Var är det totalstopp som man talade om i vintras. Då skulle ju ingen komma in. Våra gränser skulle vara totalt stängda.

Vi har inte plats för flera nu det ser vi. Det är kris med bostäder i kommunerna runt omkring. Genom lagstiftning försöker man tvinga kommunerna att upplåta lägenheter som inte finns. Och hur går det med oss Svenskar. Var ska vi bo till sist. Var skall våra barn hitta boende.


Nej man fortsätter och undra vem som håller igång denna 500 nivå på invandring varje vecka. Det är något sjukt i hela det här. Gjorde man en hemlig överenskommelse med Miljöpartiet om det här, eftersom man fick med dem på ett så konstigt vis.

Och i nyheterna fortsätter vänstern att köra ut sin propaganda att vi bara ska hjälpa. Det är synd om invandrarna. De har haft det så hemskt så vi måste sluta helt att tänka. Bara öppna och ta emot.

Tänk de kör det varje dag i Nyheterna. Detta propagandainslag. Alla skall tänka som vänstern vill. Så sjukt är vårt samhälle.

Arma Sverige, Arma Svenskar, Vi som är så hemska när vi vill ha kvar vårt Sverige. Det enda land vi har.


Jesus hjälp oss!! Hjälp oss att behålla vårt Sverige svenskt. Ett land för Svenskar. Ditt Jesusland som det var en gång. Jesus hjälp, vi går under!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar