lördag 15 oktober 2016

Ska Trump bli Riksbetäckare
161015

Det är konstigt detta fokus om hur Trump behandlar kvinnor. Den ena kvinnan efter den andra står upp och förfasar sig över honom. Han var som en bläckfisk med sina armar. Påstod någon om en händelse för 40 år sedan.

Man undrar vad kvinnorna i USA tror att de väljer. Tror de att det är en Riksbetäckare. En som skall vara älskare åt alla USA:s kvinnor.

Nej det är en president som skall väljas en som skall få fart på USA. En som skall sätta USA på nytt på kartan. Men det verkar inte kvinnorna förstå.


Bland karlarna sägs Trump leda med runt 60 %. Medan han bara har runt 30 % bland kvinnorna. Vad är det de söker.

Man frågar sig om det går att ha ett val där den ena kandidaten är man och den andra är kvinna. För mig föreföll mycket av debatten likna ett äktenskapligt gräl. Där de två kontrahenterna försökte få män respektive kvinnor att ställa upp på sin sida.

Och när man hörde Hillarys inlägg om att Trump inte klarade av att sköta Atomvapen knappen. Medan hon själv tydligen ansåg sig kapabel till det fick man rysningar, för tänk om hon trycker på knappen och upplånar större delen av mänskligt liv på Jorden.

Det här är ingen knapp att leka med och då står man inte och skroderar på det här viset utan är ödmjuk.

Jesus hjälp oss så att det blir rätt person som väljs till USA:s president. En person som lyfter fram dig och vill att Israel skall ha hela det land som Gud har lovat dem.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar