onsdag 1 februari 2017

Djävulen rasar
170201


Det är intressant att följa massmedierna idag. Man formidabelt rasar mot Trump. Det finns inget förmildrande i hans beteende. Han måste bara bort.

Och det är märkligt att se hur Vänstern och Islam går tillsammans. Två krafter som är så totalt olika. Men det de har gemensamt är fienden, Jesus. Den Kristna tron som idag håller på att ta över världen.

Och Jesus kommer att segra, Det är hans rike som skall styra världen. Därför rasar djävulen idag. Vi ser det i alla vänsterstyrda massmedia.


Vi befinner oss i de sista tiderna. Snart kommer Jesus med sitt fantastiska rike. Och redan kan vi höra ljudet av det som skall komma.

Och det är märkligt att TV är så full av vänstern och deras Budskap. Men det är ju precis som det står i Bibeln. Där vi i Upp 13:14 – 15 kan läsa om Vilddjurets bild, vår TV. En Bild som har rörelse och ljud.

Och tänk vi är där. Och tänk Vilddjuret, med Djävulen försöker med TV och andra media att leda folk bort från Jesus och hans seger idag.

Det är därför som vänstern rasar. Det är därför det inte är någon ände på protesterna. Det får bara inte hända att Muslimer och vänstern stoppas. Men det kommer att hända. Jesus kommer att segra. Vi kan läsa facit i Bibeln. Vi har det i Upp 19:20.

Vilddjuret och den Falske Profeten, Islam, kommer att besegras.


Jesus det är dig vi vill ha!! Kom med din frälsning till Världen.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar