fredag 24 februari 2017

Frälsaren 108,
Efter Segern kommer 1000 årsriket, 
Gud Sabbat,
Summering


(Upp 19:21 – 20:15)

1000 årsriket är det vi har att se fram emot och som kommer om några år. Och här kan vi se lite mer om det och hur upptakten ser ut.

Ja det här att vi firar var 7:e dag, har ledigt en dag i veckan. Det är en profetisk handling som Gud vill att vi ska göra för att påminna just om att han kommer att segra. När hans Andliga skapelse är färdig kommer vilan, Guds rike, 1000 årsriket. Där Jesus styr tillsammans med de sina. 


När Värdens Anda och Islam har besegrats kommer väckelsen
Nu kommer väckelsen, Nu får fåglarna, som ju är anden, uppgiften att äta upp alla de som dött. Att fylla dem med Ande så att Jesus seger blir komplett. Det är alltså det som kommer att hända.


Djävulen sätts i Fängelse
Också själva Djävulen sätts i fängelse. Varför han inte hamnar i Eldssjön här det vet jag inte men Gud är kanske inte helt färdig med honom än. Och vi kommer att se att längre fram så hamnar också han i Eldssjön.


1000 årsriket är ett resultat av Jesu frälsning
Det är nu 1000 års riket kommer, Nu skall de regera som har Jesus i sig och tillsammans med Jesus. De som hållits utanför och de som varit som döda, avhuggna och förföljts i vårt samhälle idag.


Djävulen kommer igen
Men Djävulen kommer att komma igen och han kommer att på nytt gå till angrepp mot Israel. Mot Jerusalem. Han plan att utplåna Israel är åter aktuell.


Till sist förintas Djävulen för gott, All ondska utplånas
Men Gud kommer att avsluta det hela och Djävulen kommer att hamna också han i sjön som brinner med Svavel. Och därmed är alla ondska slutligen besegrad.


Jesu seger gäller vid Domen
Och nu kommer också Domen. Gud skall döma alla. Och det enda som gäller där är Jesu frälsning, att ha sitt namn i livets bok. Ha tagit emot Livet i Jesus. Då gå man fri.

Jesus var med oss och ge oss kraft så att vi aldrig tappar fokuserat på dig!!


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar