onsdag 22 februari 2017

Trump var Profetisk
170222

Det är inte klokt men när man ser på det nu efteråt så kom detta hemska i Sverige som alla trodde att Trump talade om i söndags det kom dagen efter.

Trump kunde förutse det. Fast alla gjorde ner honom hade han rätt. Ja nu vet vi att han talade om ett TV program, men det intressanta är alltså att även sett som en händelse hade han rätt. Och han var före med den.

Rinkeby var en bekräftelse inför hela världen hur fel det är i Sverige idag. Hur fel detta Multikulturella Politiskt korrekta land är.


Fast man försökte förlöjliga Trump. Så fick han rätt. Och vi ser alla politiker på vänsterkanten idag hur förvirrade de är. Och fortfarande försöker de låtsas att allt är väl. Ingen fara är å färde.

Och vi ser våra massmedia som förtvivlat fortfarande försöker svartmåla Trump, och hela den rörelse som sprider sig idag och som avlägsnar Vänstern från makten.

Må de lyckas. Må det gå oss väl och vårt land på nytt bli vårt land.


Jesus rädda oss!! Ge oss Sverige tillbaka. Stoppa vänstern. Stoppa censuren. Ge oss sanningen i våra massmedia. Och kom och segra i vårt land, Jesus!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar