måndag 20 februari 2017

Allah har tagit makten
170220


Så illa har det gått i Sverige. På något annat sätt kan man inte förklara att TV varje dag sänder ett reklaminslag för Muslimerna på bästa sändningstid i nyheterna.

Vi blir varje dag indoktrinerade med hur fromma de är. Hur de är som vi och tänker likadant. Islam är inget att var rädd för.

Man undrar vem som har bestämt att Svenska folket ska ha den här åsikten. Sverige är ju ett Kristet land och det är ju Jesus vi ska tala väl om i vår TV, Inte Allah.


Man har en känsla av att det fattas beslut någon stans bakom vår rygg och att detta sedan genomförs utan att vi ens får reda på det. Och dessa som fattar beslut de är inte demokratiskt valda. De vill inte Sveriges väl. Nej det är onda andra som driver dem, det ser vi på att det är Allah som tar makten med hjälp av det här.

Sverige är förlorat. Vi ser det också på Margot Wahlström. Hon är också gripen av Allah. Det är Muslimernas vilja att utplåna Israel som hon driver.

Vi ser det också på det hat av Trump som är i Svenska massmedia. Trump vill Israels väl och vill stoppa Muslimiseringen, därför är han hemsk och skall utplånas. Förintas. Förtalas. Smutskastas. Han får inte lyckas. Det är märkligt detta hat av Trump.

Nej det är onda Andra som styr. Andar som skall ta Sverige. Ja hela världen. Och det är Allah som styr. Men Jesus ska segra. Det vet vi. Det står i Bibeln, och det är spännande tider vi har framför oss.


Jesus hjälp oss!! Stoppa Allah, det är dig vi vill ha. Stopp dessa som vrider hela Sveriges befolkning med sin dagliga propaganda för Islam. Jesus rädda oss!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar