söndag 5 februari 2017

Socialismen är lögnens religion
170205

Det är Antikrist som ligger bakom Socialismen. Det är han som har lanserat denna religion som skall vara så fantastisk. Som ska ge alla lycka. Som ska ta bort alla gränser.

Som ska göra oss alla till bröder. Skapa Solidaritet. Etc. etc.

Superlativen finns i mängd men resultatet är skralt. Ja skrämmande. Se på Sverige idag.


Så går det när Ondskan får förföra. Då blir sanning till lögn, och lögn till sanning. Stöld blir rättfärdig. Och Rättfärdighet ett skällsord. Ja ett icke ord.

Vi ser det i vårt land. Där Socialismen härjat sedan tidigt 1900 tal.

Att Socialism är stöld och lögn. Det ser man på de höga skatterna som de bestjäl vanliga människor med och sedan delar ut det i bidrag som om pengarna kom från dem själva.

Och att det är en religion ser man på att de inte tolererar någon annan religion. De har anammat Vårt Kristna Bud ”Du skall inga andra Gudar hava jämte mig”. Men i deras fall är det Socialist Guden som inte får ifrågasättas eller ha någon konkurrens.

Socialismen är Antikrist idag. Den kommer från Djävulen och är till för att förföra. Att föra in Stöld och lögn i folket, och i vårt land har man lyckats ovanligt bra.


Jesus hjälp oss!! Hjälp oss mot ondskan som har gjort Sverige till sitt högsäte. Hjälp oss i denna svåra tid när t o m ditt folk är förfört. Jesus!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar