fredag 24 februari 2017

Lögnen ska fastna
170224



Vi ser det mer och mer. Hur det viktiga i Svensk Media nu är att alla ställer upp och säger samma lögner. Att allt är bra för Sverige. Vi har inga problem.

Det som hände i Rinkeby var i själva verket att allt håller på att bli bättre enligt Vår regering. Det som sker i Malmö med en skjutning, sprängning etc. var annan dag i snitt. Är en synvilla i själva verket går våldsbrotten ner enligt regeringen.

De som säger annat är landsförrädare och sprider lögner utomlands för att förtala Sverige. Så lång har det alltså gått att de officiella lögnerna håller på att fastna och de som säger sanningen anses som landsförrädare och lögnare.


Sverige är i ett förtvivlat läge och många jämför oss med Sovjetunionen, och Iran, etc. Alla stora medier går på samma linje. Precis som i ett land med Censur. Det är konstigt för vi har ju officiellt ingen Censur.

Men de som tittat efter påstår att 80 % av alla våra Journalister är Vänster. Och ja det ser man, för det är ju bara vänsterns lögner som dominerar massmedia.

Massinvandringen är bra för Sverige.

Invandrarna är vår framtid.

Alla stackare i Syrien måste få komma hit.

Etc.

Det är det vi ska lära oss.

Det är som en ond Ande som till varje pris vill förinta Sverige och utrota detta Kristna land, som våra färder gav oss.


Jesus hjälp oss!! Vårt Kristna Sverige går under!! Ge oss vår Land tillbaka. Endast du kan. Jesus!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar